TÜZÜN, CHP ADINA ULUSLAR ARASI TOPLANTIDA

CHP Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün, CHP adına Uluslar Arası toplantıya katıldı.

TÜZÜN, CHP ADINA ULUSLAR ARASI TOPLANTIDA
30 Haziran 2022 Perşembe 14:42

CHP Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün, CHP adına Azerbaycan'da düzenlenen Uluslar Arası toplantıya katıldı. 

Azerbaycan'nın Bakü’ şehrinde Haydar Aliyev Merkezinde düzenlenen Azerbaycan Cumhurbaşkanı Haydar Aliyevi'in daveti üzerine gerçekleşen “Bağlantısızlar Hareketi Parlamenterler Ağı Konferansı’na Türkiye'den TBMM Başkanı Mustafa Şentop ve parlamenterler katıldı.

Türkiye-Azerbaycan Parlamentolar Arası Dostluk Grubu üyesi olarak Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)'yi temsilen Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün'de uluslar arası toplantıya katıldı. 

Toplantıyla ilgili olarak CHP Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün şunları aktardı; "TBMM Başkanı Mustafa Şentop ile birlikte Azerbaycan Bakü’de düzenlenen ‘Bağlantısızlar Hareketi Parlamenterler Ağı’toplantısına CHP Grubumuzu temsilen katılım sağladım" dedi. 


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.