TÜZÜN “CUMHURBAŞKANININ GÜNDEMİ, VARSA YOKSA CHP!

CHP Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün bir yıla yaklaştığımız pandemi dönemini değerlendirdi. Sürecin çok kötü yönetildiğinin altını çizen Tüzün “Partili Cumhurbaşkanının gündemi hiçbir zaman pandemi olmamıştır, varsa yoksa CHP” dedi.

TÜZÜN “CUMHURBAŞKANININ GÜNDEMİ, VARSA YOKSA CHP!
21 Ocak 2021 Perşembe 17:29

TÜZÜN “CUMHURBAŞKANININ GÜNDEMİ HİÇBİR ZAMAN PANDEMİ OLMAMIŞTIR, VARSA YOKSA CHP!

CHP Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün bir yıla yaklaştığımız pandemi dönemini değerlendirdi. Sürecin çok kötü yönetildiğinin altını çizen Tüzün “Partili Cumhurbaşkanının gündemi hiçbir zaman pandemi olmamıştır, varsa yoksa CHP” dedi.

2020 yılının Mart ayından itibaren tüm dünyada olduğu gibi ülkemizi de etkisi altına alan ve hayatımızı değiştiren pandemi dönemini değerlendiren CHP Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün, İktidarı gerçekleştirdiği politika nedeniyle eleştirdi. Diğer ülkelerin pandemi nedeniyle aldığı kararlar sonrasında vatandaşlarını mağdur bırakmamak adına açıkladıkları ekonomi paketleri varken Türkiye’de vatandaşa IBAN numarası vererek zaten zor durumda olan esnafımızı, çiftçimizi, emekçi işçilerimizi kısaca milyonlarca insanımızı daha da zor durumda bırakılmasına tepki gösteren Tüzün “pandemi süresince ülke nasıl yönetilemez? sorusuna verilecek en güzel cevap AKP hükümeti gibidir” dedi.  Sürecin çok kötü yönetildiğinin altını çizen Tüzün, Cumhurbaşkanının konuşmalarında sürekli CHP’yi şikayet etmesi İktidarın son çırpınışları olduğunu dile getirdi. Tüzün “ Cumhurbaşkanı pandemi süresinde kameraların karşısına geçtiği zaman vatandaşlarımız bir umutla geçimini sürdürecek destek paketi açıklayacak mı diye beklerken görüyoruz ki konuşmalarının % 99’u partimizi eleştirmek üzerine olmuştur. Milyonlarca vatandaşımızın çektiği sıkıntıları görmezden gelip her şey güzel gidiyormuş gibi göstermek İktidarın son çırpınışıdır. Esnafımız dükkanını kapatmış, çiftçimiz üretemiyor, emekçi işçilerimiz hakkını alamıyor, emeklilerimiz perişan kısaca milyonlarca vatandaşımız kaderine terk edilmiş durumdadır. Biz Cumhuriyet Halk Partisi olarak bunları dile getirdiğimiz ve vatandaşımızın refaha kavuşması için açıkladığımız çözüm önerileri İktidarın düşünemediği ve uygulamak istemediği maddeler olduğu için Cumhurbaşkanı sürekli bizleri hedef alan açıklamaları yapıyor. Fakat Cumhurbaşkanı ne derse desin bizler vatandaşımızın her zaman yanında olmaya onlara destek olmaya devam edeceğiz. İnsanlarımızı eve kapatmak çözüm değildir; onların evinde kaynayacak çorba, yaşamak için gerekli olan hayat şartlarını sağlamak bizlerin en büyük sorumluluğudur. Gerçekleri söylemekten hiçbir zaman çekinmeyeceğiz. AKP Hükümetine rağmen bu zorlu süreci hep birlikte aşacağız” dedi.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.