TÜZÜN, İKTİDAR OLDUKLARINDA İLK YAPACAKLARI İŞİ AÇIKLADI

Bozüyük Belediyesi tarafından düzenlenen iftar yemeğinde Bozüyüklüler bir araya gelerek hep birlikte oruç açmanın mutluluğunu yaşadı.

TÜZÜN, İKTİDAR OLDUKLARINDA İLK YAPACAKLARI İŞİ AÇIKLADI
20 Nisan 2023 Perşembe 14:27

BOZÜYÜK BELEDİYESİ’NİN İFTAR YEMEĞİNDE BULUŞTULAR

-MİLLETVEKİLİ TÜZÜN “İKTİDAR OLDUĞUMUZDA BU KENTTE İLK YAPACAĞIMIZ BU DEMİRYOLUNU YER ALTINA ALMAK OLACAKTIR.”

Bozüyük Belediyesi tarafından düzenlenen iftar yemeğinde Bozüyüklüler bir araya gelerek hep birlikte oruç açmanın mutluluğunu yaşadı.

Bozüyük Belediyesi tarafından4 Eylül Sosyal ve Kültürel Tesisi’nde düzenlenen iftar yemeğine Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu, CHP Bilecik Milletvekili ve milletvekili Adayı Yaşar Tüzün ve milletvekili adayı Vedat Kazıcı ile birlikte CHP İl Başkanı Metin Yaşar, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, sendika temsilcileri, muhtarlar, kanaat önderleri, Millet İttifakı İlçe Başkanları, İl Genel Meclis Üyesi Hüseyin Elmas, Belediye Meclis Üyeleri ve basın mensuplarıkatıldı. Başkan Bakkalcıoğlu, milletvekili adayları Tüzün ve Kazıcı, Belediye Başkan Yardımcıları Mahmut Fındık ve Ali Şahinoğlu ile birlikte İftar öncesinde salona gelen tüm misafirleri kapıda karşıladı. Misafirlerle tek tek görüşerek “hoşgeldiniz” diyen Başkan Bakkalcıoğlu ve beraberindekiler misafirlerine hayırlı iftarlar dilediler. Ezanın okunması ile birlikte dualar eşliğinde oruçlar açılarak iftar yemeği yendi. Yemeği ardından misafirlerine hitaben bir konuşma yapan Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu misafirlerine tekrar hoşgeldiniz diyerek “Bizler Belediyemizce bir iftar yemeği yapalım, sizlerle birlikte olalım istedik. Allah oruçlarınızı kabul etsin ve gelecek olan RamazanBayramınız kutlu olsun.Bildiğiniz üzere ülkemiz bir kaç yıldır çok ağır bir salgının etkisi altındaydı. Ülkece bu salgından tam kurtuluyoruz derken,  500 yılda bir olan bir deprem yaşadık ve ülkemizin 11 ili çok büyük hasar gördü. Bunun üzerine hepimiz Bozüyük olarak seferber olduk. Bu birlik ve beraberliği salgında da gösterdik, maskeden gıda yardımına esnafların desteklemesi gibi pek çok konuda yardımcı olmak istedik. Depremde de bir olarak Bozüyük Belediyesi olarak tam 11 tır yardımı deprem bölgelerine gönderdik.Şu anda bir kepçe ve kamyonumuz deprem bölgesinde çalışmalarına devam etmekte. Bozüyüklü insanlarımızın oluşturduğu bu katkılar o bölgedeki insanlarımıza helal olsun.” dedi.Konuşmasının devamında İftar yemeğinin verildiği 4 Eylül Sosyal ve Kültürel Tesisi’ningeçen sene tamamlandığını belirten Başkan Bakkalcıoğlu “Burada düğünler oluyordu ama ilk kez böyle bir etkinlik gerçekleştiriyoruz. Bir kez daha bizimle birlikte olan herkesi selamlayarak hepinizin Ramazanlarını kutluyor, önümüzdeki Ramazan Bayramının ailenize ve sevdiklerinize güzellikler getirmesini diliyorum.” dedi.

Ardından söz alan Bilecik CHP Milletvekili adayı Vedat Kazıcı’da Başkan Bakkalcıoğlu’na kendileriyle sofrasını paylaştığı için teşekkür ederek “ burada olduğum için sizlerle birlikte olduğum için çok mutluyum. Biz kim ne derse desin bir bütünüz. Ne kadar kutuplaştırmaya çalışırlarsa çalışsınlar 86 milyon kendi arasında tüm sorunlarını birlikte çalışmaya vâkıf ve bunu istiyor.  Ben bu seçimlerle birlikte bu uzlaşma kültürünün tüm ülkeye yayılacağına inanıyorum. Burada bulunan herkesin tek isteği kendinden sonraki nesillerine çocuklarına güzel bir ülke bırakabilmek. Onların daha mutlu olması için mücadele etmek. Bizler bu seçimi kazanacağımıza inanıyoruz. Ama şunu belirtmek istiyorum, bu seçimin kaybedeni olmayacak tüm ülke kazanacak. Biz 86 milyon kardeşiz, bizim tüm mücadelemiz 86 milyon için çalışmak. Konuşmamı tamamlarken,  hepinize iyi dileklerimi ileterek, gelecek olan Ramazan Bayramınızı kutluyorum. Tekrar söylüyorum “Biz kazandığımızda bütün Türkiye kazanacak” dedi. İftar programının sonunda konuşan Bilecik Milletvekili ve milletvekili adayı Yaşar Tüzün de salonda bulunan herkesi saygı ve sevgiyle selamlayarak herkese ‘hoş geldiniz’ dedi. Sözlerine “Bu Halil İbrahim sofrasında bulunmaktan onur duyuyorum. Hepimiz bu sofraya aynı yakınlıkta aynı uzaklıktayız. Kuruluşun ve kurtuluşun kenti Bozüyük’te sizlerle birlikte olmaktan çok mutluyum.” diyerek başlayan milletvekili Tüzün konuşmasında şu ifadelere yer verdi; “Kıymetli hemşehrilerim 14 Mayıs’ta ülkemiz için çok önemli bir seçime gidiyoruz. Bu kişilerin seçimi değil bu bir sistem değişikliği, bir rejim değişikliği seçimi. Bu yüzden sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu son 3 yıldır farklı farklı siyasi partilerle görüşerek 2023 yılı seçimlerine hazırlık yaptı. Onların düşüncelerini aldı, onlarla istişare etti. Türkiye’nin tüm sorunlarına çözüm bulmak adına toplam 2300 maddeden oluşan bir mutabakat metnini 6’lı masa olarak imzaladılar. Aklı egemen kılmanın faydaları ve amaçlarının  ne olduğunu sizlerde çok iyi biliyorsunuz. Beni ve partimizi seçimlerde bu kentte birinci yaparak beni onurlandırdınız. Hepinizin siyasi kimliğine asla bakmadan her türlü desteğe hazır olduğumu belirtmek istiyorum. Geçmişte muhalefet partisi olarak pek çok hizmeti gerçekleştirmek istedik.  Bu kentin gelişmesi ve büyümesi için çok çalışmak  öncelikli görevimiz. İktidar olduğumuzda bu kentte ilk yapacağımız bu demiryolunu yer altına almak olacaktır. Yine özellikle sanayi kenti olan Bozüyükümüze 2. Sanayi bölgesinin kurulması için gerekli katkı ve desteği vereceğiz. Bozüyük sanayi kentinin yanında birde öğrenci kenti olmalı, inşallah iktidarımızda en az 2 fakültenin ilçemize getirilmesi sözünü veriyoruz. Milletimizin makûs talihinin yenildiği Metristepe’nin milli park olması için gerekli çalışmayı gerçekleştireceğiz. Bu vesile ile bir kez daha yaklaşmakta olan Ramazan Bayramının kutlu olmasını diliyorum. Hepinize teşekkür ediyorum sağ olun.”


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.