YAŞAR, BÜYÜK BİR AİLEYİZ

CHP Bilecik İl Başkanı Metin Yaşar, Balıkesir'de gerçekleşen Milletin Sesi mitingi için, "biz büyük bir aileyiz" paylaşımı yaptı.

YAŞAR, BÜYÜK BİR AİLEYİZ
25 Temmuz 2022 Pazartesi 15:37

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun katılımı ile Balıkesir'de gerçekleşen Milletin Sesi mitingine Bilecik'ten yoğun bir katılım dikkati çekti. 

Lozan Anlaşması’nın yıl dönümünde düzenlenen mitinge CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu katılırken Bilecik'ten ise Milletvekili Yaşar Tüzün, Bilecik Belediye Başkan Vekili Melek Mızrak Subaşı, İl Başkanı Metin Yaşar, ilçe Başkanları ve çok sayıda teşkilat üyesi katıldı. 

Haberin manşetini ise CHP Bilecik İl Başkanı Metin Yaşar attı. İl Başkanı Metin Yaşar yaptığı paylaşımda şunları aktardı; "Bizler inanmış büyük bir aileyiz" sözleri ile mitinge giderken resim paylaştı. 

CHP Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün, "‘Milletin Sesi’ Lozan Zaferi'nin yıl dönümünde Balıkesir’den yükseldi..
Balıkesir Hazır, TÜRKİYE Hazır..Güzel Günler, Umutlu Yarınlarımız İçin; GELİYOR GELMEKTE OLAN" dedi. 

MELEK BAŞKAN; YORULMADAN ÇALIŞACAĞIZ

Yorulmadan çalışacağız diyenn Bilecik Belediye Başkan Vekili Melek Mızrak Subaşı, Milletin Sesi Balıkesir’den Yankılandı! Lozan Zaferimizin yıl dönümünde, Kuva-yı Milliye Meydanı’ndan Türkiye’ye seslenen Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu, büyük CHP ailemle alanda birlikte takip ettik. Sözüm söz! Gerçekleştirilecek ilk seçimde iktidara gelerek, ülkemizi refaha kavuşturmak için yorulmadan çalışacağız!

BERNA PAMUKÇU, GELİYOR GELMEKTE OLAN

CHP Bilecik Merkez İlçe Başkanı Berna Pamukçu ise, Çok Güzeldin Balıkesir…


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.