YAŞAR TÜZÜN'DEN EŞİNE BÜYÜK TEŞEKKÜR

GENEL seçimlerde çalışması ve öz verisi ile ön plana çıkan, her başarılı insanın arkasında eşinin büyük desteği olacağını bir kez daha gösteren Aysel Tüzün için eşi CHP Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün neler söyledi ?

YAŞAR TÜZÜN'DEN EŞİNE BÜYÜK TEŞEKKÜR
05 Temmuz 2015 Pazar 17:06

SEÇİMİN EN ÇOK ÇALIŞANI, AYSEL TÜZÜN
İlgili Galeriye Git
BERABER ISLANDIK YAĞAN YAĞMURDA

CHP Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün, seçim çalışmalarında gerçekten içtenlikle yoğun bir şekilde çalıştık. Bir gün hiç unutmuyorum. Eşim ve çocuklarım ile birlikte yağan yağmura rağmen hiç durmadan çalışmarımızı bırakmadık ve seçmenlerimize kendimizi anlattık. O anın fotoğrafı da bizim için çok önemlidir. 

EŞİME TEŞEKKÜR ETMEK İSTİYORUM

 Cumuhuriyet Halk Partisi (CHP) Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün yaptığı açıklamalarda şunları söyledi; "Eşim Bilecik'ten Necmiye köyü doğumlu. Babamız ve kayınpederimiz Bozüyük ve Gölpazarı ilçesinde görev yaptılar. Sadece Bilecik merkezde değil oralarda da çok yakın dostları var. Aysel Hanım lokomotif bir görev üstlendi aslında. Kadın kolları olarak değil de CHP'li kadınlar olarak adlandırmak lazım. Severek ve isteyerek yaptı. Tabi onda da bir tecrübe var. Bu seçim 5'inci seçimi idi. Bu zamana kadar geçen seçim sürecinde elde etmiş olduğu bilgi birikim ve tecrübesini de ortaya koydu. Lokamatif güç olarak görev aldı. Sağ olsunlar bizim gidemediğimiz ve eksik bıraktığımız yerleri onlar tamamlamaya çalıştılar. En önemlisi isteyerek yaptılar. Başarıyı hak ettiler. Çünkü kadınlarımız şunu biliyorlardı. Biz ön seçimde seçmiş olduğumuz Yaşar Tüzün'ü Genel seçimlerde seçmez isek bu bizim eksikliğimiz olur. Eşimde bu kadınların lokomotif görevini üstlendi. Bunu da isteyerek ve arzu ederek yaptı. Aracılığınız ile ona gerçekten Eşim Aysel Hanım'a içtenlikle başta teşekkür etmek istiyorum" dedi. 


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.