BEKLENEN ASFALT ÇALIŞMASI BAŞLADI

BEKLENEN ASFALT ÇALIŞMASI BAŞLADI
06 Temmuz 2021 Salı 11:09

BEKLENEN ÇALIŞMA BAŞLADI


Söğüt Belediye Başkanı İsmet SEVER'in Seçim Seçim Sözlerinden birisi olan "Sıcak Asfalt Çalışmaları" başladı. 
Hükümet Konağı Önünden Sarı petrole kadar olan Ertuğrulgazi Caddesinin Tamamı Sıcak Asfalt İle Kaplanacak. Aynı zamanda bu yol üzerinde bulunan kaldırımlarda bu çalışmalar içerisinde yenilenecek. Yağmur mazgallarımız yenilenerek yol üzerinde oluşan su birikintilerine son verilecek. 


Başkan İsmet Sever konu ile ilgili; "Seçimde vatandaşlarımıza bir söz verdik. Bu kapsamda İlk olarak Ertuğrulgazi caddesi üzerindeki çalışmalarımızı eylül ayı başına kadar bitirmeyi planlıyoruz. 2. etap çalışmalarımız Oğuzkent yolu diye tabir ettiğimiz Atatürk caddesi ve akabinde de Belediyemizin bulunduğu Eskişehir caddesini Sıcak Asfalt ile kaplayacağız. Bu süre içerisinde rahatsızlık verdiğimiz komşularımızdan özür diliyoruz. Birde vatandaşlarımızdan bu süre içerisinde çalışma güzergahına uzun süreli araç çekmemelerini rica ediyoruz. İlçemize ve halkımıza hayırlı olsun. " dedi.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.