BELEDİYE BAŞKANLARINDAN İŞ BİRLİĞİ

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin ve Söğüt Belediye Başkanı İsmet Sever, projelerde güç birlikteliği yapmaya başladı.

BELEDİYE BAŞKANLARINDAN İŞ BİRLİĞİ
25 Mart 2022 Cuma 17:50

SÖĞÜT BELEDIYESI VE OSMANELI BELEDIYESI PROJELERDE İŞBİRLİĞİ YAPIYOR.


Söğüt Belediye Başkanı İsmet Sever ve Yöneticileri ile,Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin ve Yöneticileri ilçemizde bir araya geldi. Birlikte Prof Dr Yunus Söylet İçmeler Tesisleri,sokak sağlıklaştırma çalışmaları ve restorasyonları tamamlanan Osmaneli Konakları,Konak Oteller,Aşçılık Okulu, Parklar,Gençlik Merkezi vb tesisleride birlikte gezen başkanlar ve yöneticiler karşılıklı bilgi paylaşımında bulundular.Bebka ve Tüm Bakanlıklardaki Projeler hakkında da değerlemede bulunan başkanlar ve yöneticiler birbirlerine karşılıklı destek olmayı arttırarak sürdürecekler.Turizm alanında da iki ilçe işbirliklerini sürdürecek.
Başkanımız Münür Şahin ziyaretleri için Söğüt Belediye Başkanımız İsmet Sever’e ve yöneticilerine teşekkür  etti.

Bir 9 kişi, ayakta duran insanlar ve açık hava görseli olabilir


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.