ÇİFTÇİLERE MÜJDE

Bilecik Valisi Dr. Kemal Kızılkaya’dan Çaltılı çiftçilere müjde. 

ÇİFTÇİLERE MÜJDE
30 Ağustos 2022 Salı 16:38

Vali Kızılkaya’dan Çaltılı çiftçilere müjde. 

Ertuğrul Gazi’yi Anma ve Yörük Şenlikleri hazırlıkları için Söğüt’e giden Vali Dr. Kemal Kızılkaya burada Söğütlü ve Çaltılı vatandaşlarla bir araya geldi.

İlk önce Söğütlü çiftçiler tarafından kurulan pazara uğrayan Vali Kızılkaya, burada üreticilerle ve esnafla sohbet ederek işlerinin bereketli olmasını diledi.

Daha sonra Çaltı Köyü’ne geçen Vali Kızılkaya, burada da seralara giden yol güzergahı üzerinde incelemelerde bulunarak üreticilerin istek ve taleplerini dinledi.

Ardından Köy meydanında vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet eden Vali Kızılkaya yaptığı açıklamada; “Bilecik’imizde tarımsal üretim anlamında önemli bir noktada olan ve bölgemizin Antalya’sı olarak tabir edilen Çaltı Köyü’müzde seracılarımızla, çiftçilerimiz ve köy sakinlerimizle bir araya gelerek hem sohbet ettik hem de taleplerine kulak verdik. Yakın zamanda Çaltı Köyü’müzde hemşehrilerimizin ulaşım refahını yükseltecek olan asfaltlama işlemine başlayacağız. Böylece çiftçilerimiz daha sağlıklı yollarda yaz, kış demeden seralarına rahatlıkla ulaşabilecek. Sizler yeter ki üretin, devletimiz her daim üreticisinin yanındadır.” İfadelerini kullanarak misafirperverlik ve yakın ilgiden dolayı teşekkür etti.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.