GÜNDEM SÖĞÜT'TEKİ ALTIN MADENİ

AK Parti Bilecik Milletvekili Selim Yağcı, Söğüt'teki Altın Madeni konusunda Tarım Kredi Kooperatifi Gnele Müdürü Hüseyin Aydın ile görüştü.

GÜNDEM SÖĞÜT'TEKİ ALTIN MADENİ
10 Mart 2022 Perşembe 14:52

AK Parti Bilecik Milletvekili Selim Yağcı, Bilecik için gece gündüz demeden çalışmalarına devam ediyor.

Milletvekili Selim Yağcı, Bilecik için büyük önem arz eden Söğüt'te bulunan Altın Madeni konusunda Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürü Hüseyin Aydın ile görüştü. 

AK Parti Bilecik Milletvekili Selim Yağcı yaptığı açıklamada şunları aktardı; "Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürü değerli dostum Hüseyin AYDIN beyi ziyaret ederek, şehrimize ilişkin olarak özelikle Söğüt altın madeni ve diğer hususlarda karşılıklı fikir alışverişinde bulunduk. Sn. Genel Müdürümüze ilgi ve alakaları sebebiyle teşekkür ediyor yeni görevinde başarılar diliyorum" dedi. 


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.