OBA GENÇLİK MERKEZİ PROJESİ İÇİN İMZALAR ATILDI

AK Parti Bilecik Milletvekili Selim Yağcı, Söğüt'te yapılması planlanan Oba Gençlik Projesi için imzaların atıldığını aktardı.

OBA GENÇLİK MERKEZİ PROJESİ İÇİN İMZALAR ATILDI
28 Ocak 2021 Perşembe 12:18

AK Parti Bilecik Milletvekili Selim Yağcı sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şunları aktardı; "Diriliş, Kuruluş ve Kurtuluşun Şehri Bilecik’imizin ve kadim ilçemiz Söğüt’ümüzün hayali olan projeyi ete kemiğe büründüren imzalar atıldı.


Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın himayelerinde, Gençlik ve Spor Bakanımız Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun destekleriyle 
OBA GENÇLİK KAMPI PROJESİ’ne Spor Toto Teşkilat Başkanımız Sayın Bünyamin BOZGEYİK ve Bilecik Valimiz BİLAL ŞENTÜRK’ün imzaladıkları protokol ile 28 milyon liralık ödenek aktarımı gerçekleştirilecek.
Başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Gençlik ve Spor Bakanımız Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na, Spor Toto Teşkilat Başkanımıza, Bilecik Valimiz BİLAL ŞENTÜRK’e, Bilecik Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüz ile Bilecik İl Kültür ve Turizm Müdürümüze ve emeği geçen herkese şehrim adına teşekkür ediyorum. 
Geçmiş ile Geleceği, Dün ile yarını aynı mekanda buluşturacak olan OBA GENÇLİK KAMPI PROJESİ hayırlı olsun.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.