VALİ KIZILKAYA'DAN ÖĞRENCİLERE HEDİYELER

Bilecik Valisi Dr. Kemal Kızılkaya, Söğüt'te yüz yüze eğitime başlanılan ilk günde öğrenci ve öğretmenleri ziyaret etti. Vali Kızılkaya, öğrencilere çeşitli hediyeler verdi.

VALİ KIZILKAYA'DAN ÖĞRENCİLERE HEDİYELER
22 Kasım 2021 Pazartesi 16:08

''Milli Ağaçlandırma Günü''nde, Söğüt Ertuğrulgazi Ortaokulu 6/B sınıfı öğrencisi Metin Arda Üzen'in sınıflarına davetini kırmayan Vali Dr.Kemal Kızılkaya, ara tatil sonrası yüz yüze eğitimin ilimizde başladığı ilk gününde ziyaret ederek, öğretmen ve öğrencilere başarılar diledi 


Söğüt Kaymakamı Ömer Faruk Tuncer ve İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Sami Akyol ile birlikte Ertuğrulgazi Ortaokulu ''Özel Eğitim'' sınıflarını da ziyaret eden Vali Dr. Kemal Kızılkaya, çocuklarla yakından ilgilenerek, çeşitli hediyeler verdi.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.