BAŞKAN VOLEYBOL TAKIMI İLE BİR ARAYA GELDİ 

   Türkiye Voleybol Federasyonu Kadınlar 2. Liginde mücadele edecek olan Bozüyük Belediyesi Eğitim ve Spor Kulübü Voleybol Takımı sporcuları, Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu ile bir araya geldi. 

BAŞKAN VOLEYBOL TAKIMI İLE BİR ARAYA GELDİ 
24 Ağustos 2021 Salı 10:48

BELEDİYE BAŞKANIMIZ VOLEYBOL TAKIMI İLE BİR ARAYA GELDİ 


   Türkiye Voleybol Federasyonu Kadınlar 2. Liginde mücadele edecek olan Bozüyük Belediyesi Eğitim ve Spor Kulübü Voleybol Takımı sporcuları, Belediye Başkanımız Mehmet Talat Bakkalcıoğlu ile bir araya geldi. 
    İlçemizi Kadınlar Voleybol 2. liginde temsil edecek genç sporcular ile buluşan Belediye Başkanımız, Ekim ayında başlayacak olan ligde sporculara başarılar dilerken, tüm Bozüyük'ün desteğinin sporcularımızla birlikte olduğunu belirtti. Buluşmaya Belediye Başkanımız Mehmet Talat Bakkalcıoğlu'nun yanı sıra Başkan Yardımcılarımız Mahmut Fındık, Ali Şahinoğlu, Mehmet Ali Karasu, takım yöneticileri ve teknik ekip katıldı.  Sporcular ilgi ve desteğinden dolayı Belediye Başkanımız Mehmet Talat Bakkalcıoğlu'na teşekkür ederken, Bozüyük'ü en iyi şekilde temsil etmek için çok çalışacaklarını söylediler.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.