HAREKETLENİYORUZ GENÇLEŞİYORUZ ETKİNLİĞİ

Bilecik Belediyesi tarafından Atatürk Ormanı’nda ‘’Hareketleniyoruz Gençleşiyoruz’’ isimli doğa yürüyüşü yapıldı.

HAREKETLENİYORUZ GENÇLEŞİYORUZ ETKİNLİĞİ
17 Mayıs 2022 Salı 11:30

GENÇLİK HAFTASINDA ‘’HAREKETLENİYORUZ GENÇLEŞİYORUZ’’ ETKİNLİĞİ

Bilecik Belediyesi tarafından Atatürk Ormanı’nda ‘’Hareketleniyoruz Gençleşiyoruz’’ isimli doğa yürüyüşü yapıldı.
Atatürk Ormanı’nda bir araya gelen doğa severler, doğa yürüyüşü yaptı, çevre temizliğine katıldı.
Doğaya çöp atılmaması ve hareketli yaşamın faydalarına dair mesajların verildiği etkinlik sonunda katılımcılara simit ve su ikramı yapıldı.
Bilecik Belediyesi Bisiklet Antrenörü Hakan Yavuz gerçekleştirilen etkinlik hakkında verdiği bilgide; ‘’Bilecik Belediyesi ve Kent Konseyi işbirliğinde Atatürk Ormanı’nda doğa yürüyüşü yaptık. Aynı zamanda çevreye atılan çöpleri topladık. Aynı zamanda 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı haftası kapsamında yaptığımız bu etkinlik ile hareketli yaşama ve çevrenin korunmasına yönelik farkındalık oluşturmak istedik’’ ifadelerini kullandı.
Yürüyüşe katılan doğa severler düzenlenen etkinliğe katılmaktan dolayı mutlu olduklarını belirterek emeği geçenlere teşekkür etti.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.