KARATECİLERİN KUŞAK TÖRENİ HEYECANI

Osmaneli 1308 Belediye Spor Kulübü Karatecilerin kuşak töreni heyecanlı anlara sahne oldu. Belediye Başkanı Münür Şahin, karatecilerin heyecanlarına ortak oldu.

KARATECİLERİN KUŞAK TÖRENİ HEYECANI
21 Ekim 2021 Perşembe 16:07


1308 Osmaneli Belediye Spor Kulübü, çok sayıda branşları arasına karate sporunu geçtiğimiz yıllarda ekleyerek, Osmaneli’de çocuklara,gençlere  hizmet vermeye devam ediyor. Kısa sürede Milli takımlar seviyesine sporcu kazandıran ve bir çok Türkiye derecesi elde eden karete takımımız başarılarına her turnuvada yenilerini ekliyor.
Sporun her branşında çocuklara, gençlere spor yaptırma gayreti içinde olan 1308 Osmaneli Belediye Spor karete takımımızı, bayanlarda karate 21 yaş altı Dünya Şampiyonu Tuğba Kurnaz ve erkekler karate Gençler, Büyükler Avrupa ve Dünya Şampiyonu Murat Salih Kurnaz çalıştırıyor.
Başkanımız Münür Şahin;”Değerli hocalarımızın özverili çalışmalarla karete sporunu ilçemizde gençlerimize ve çocuklarımıza sevdirmeleri ailelerinde desteğini sağlıyor.Bugün değerli hocamız Murat Salih Kurnaz Hocamızın düzenlediği ve ailelerlnde katıldığı  kuşak değişimi törenine katıldık.Değerli hocalarımıza,ailelerine, sporcularımıza ve yöneticilerimize teşekkür ediyoruz”dedi.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.