KAZIM YAĞMUR, BİLECİKSPOR'DAN İSTİFA ETTİ

Bilecik'in sevilen iş insanlarından olan Kazım Yağmur, Bilecikspor Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı görevinden istifa etti.

KAZIM YAĞMUR, BİLECİKSPOR'DAN İSTİFA ETTİ
31 Ağustos 2023 Perşembe 13:03

Bilecikspor'a bu zamana kadar maddi ve manevi olarak bir çok destekler veren iş insanı Kazım Yağmur, Bilecikspor Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı görevinden istifa ettiğini duyurdu.

Bilecik'in sevilen iş insanlarından Kazım Yağmur yaptığı açıklamada şunları aktardı; Değerli Bilecik kamuoyuna;
Son yapılan Bilecikspor kongresinde elimizi taşın altına koyarak Bilecikspor için yönetimde fiilen başkan Yardımcısı olarak görev aldım.
Bilindiği üzere sanat spor ve sporcuya şimdiye kadar Yağmur inşaat - Kazım Yağmur olarak ilimizde maddi ve manevi olarak yaptığımız destekleri kamuoyu bilgisi dahilindedir ve olmaya devam edecektir 
Gördüğüm lüzum üzere bu gün itibari ile bilecik spor başkan yardımcılığı görevimden istifa etmiş bulunmaktayım. Bundan sonraki süreçte Bilecikspor ve diğer spor dallarında maddi manevi desteklerimiz devam edecektir önümüzdeki süreçte kıymetli yönetime başarılar diliyorum.
Her zaman yanlarında olacağımı belirttiyorum.Bu vesile ile tüm kamuoyuna saygılarımı iletiyorum.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.