KURTULUŞ KUPASI HEYECANI BAŞLADI

KURTULUŞ KUPASI HEYECANI BAŞLADI
25 Ağustos 2021 Çarşamba 16:22

KURTULUŞ KUPASI HEYECANI BAŞLADI

Bir 11 kişi, ayakta duran insanlar ve açık hava görseli olabilir


 Belediyemiz tarafından 4 Eylül Kurtuluş günü spor etkinlikleri kapsamında gençlere yönelik olarak düzenlenen Kurtuluş Kupası Kum Voleybolu ve Kum Basketbolu müsabakaları büyük bir heyecanla başlarken turnuva yoğun ilgi görüyor. 
  4 Eylül Basketbol Sahalarında yoğun bir katılımla gerçekleştirilen turnuvanın  
Kum Voleybolu bölümünde büyük kadınlar kategorisinde 16 takım, küçük kadınlar ve büyük erkekler kategorilerinde de 8’er takım olmak üzere toplam 32 takım mücadele ediyor. Basketbol turnuvasında ise kızlar kategorisinde 6 takım, yıldızlar kategorisinde 8 takım, Gençler kategorisinde 6 takım ve büyükler kategorisinde 6 takım olmak üzere toplam 26 takım mücadele ediyor. 27 Ağustos 2021 Cuma günü akşamı finallerin oynanmasıyla sona erecek turnuvaya gençler hem katılımcı olarak hem de izleyici olarak yoğun ilgi gösteriyor.

Bir 1 kişi, voleybol oynuyor ve plaj görseli olabilir
Sportmenliğin ve centilmenliğin ön planda olduğu turnuvada maçlar akşam saat 19:00 ile 20:00 saatleri arasında oynanırken turnuva heyecanlı maçlara sahne oluyor.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.