MİLLETVEKİLİ SELİM YAĞCI'DAN STADYUM AÇIKLAMASI

AK Parti Bilecik Milletvekili Selim Yağcı son günlerde yapımı devam eden Bilecik Stadyumu ile ilgili eleştirilere cevap verdi.

MİLLETVEKİLİ SELİM YAĞCI'DAN STADYUM AÇIKLAMASI
26 Nisan 2022 Salı 11:23

AK Parti Bilecik Milletvekili Selim Yağcı yaptığı açıklamada şunları aktardı; "Bilecik’imize yapılan büyük yatırımlarımızdan bir tanesi olan Bilecik Stadımızın 20.05.2021 tarihinde ihalesi yapılmış ve 07.07.2021 tarihinde sözleşmesi imzalanarak 04.11.2021 tarihinde Bilecik Belediyesi’nden ancak alınabilen yapı ruhsatı ile inşaat başlamıştır. Ancak bu süreçte yükselen inşaat maliyetleri nedeniyle 15.04.2021 tarihinde Resmî Gazetede yayınlanan 7394 sayılı kanun kapsamında
yüklenici firma Taşlar Yapı artan inşaat maliyetlerini gerekçe göstererek fesih talebinde bulunmuştur. Bilecik Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Gençlik ve Spor Bakanlığı ile koordineli bir şekilde fesih ve tasfiye işlemlerini yaparak Bilecik Stat yapımı ikmal inşaat ihalesini mümkün olan en kısa sürede zaman kaybetmeden yaparak  inşaatı başlatacaktır" dedi. 


Milletvekili Selim Yağcı şöyle devam etti; "Stat yapımı işinde herhangi bir olumsuz durum bulunmamakla birlikte Gençlik ve Spor Bakanlığımız, Bilecik Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüz konunun ivedi olarak sonuçlandırılması yolunda çalışmalarını sürdürmektdir. Bizde konunun yakın takipçisi olacağız… 
Değerli Hemşehrilerimizin inşaatın yapımı ve bitirilmesi noktasında hiç endişeleri olmasın.
Hep birlikte daha iyiye daha güzele…


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.