MİNİKLER JİMNASTİK YAPIYOR!

Bilecik Belediyesinin İstasyon Mahalle Konağında hizmete açtığı Jimnastik Kursu'nu ziyaret eden Bilecik Belediye Başkan Yardımcısı Melek Mızrak Subaşı'ya miniklerin ilgisi gözlerden kaçmadı.

MİNİKLER JİMNASTİK YAPIYOR!
16 Mart 2022 Çarşamba 12:17

BİLECİK BELEDİYESİ İLE BİLECİKLİ MİNİKLER JİMNASTİK YAPIYOR!

Bilecik Belediyesinin İstasyon Mahalle Konağında hizmete açtığı Jimnastik Kursu ile çocuklar erken yaşta sporla tanışıyor, geleceğe sağlıklı bir şekilde adım atıyor.

Bilecik Belediyesi, faaliyete geçirdiği birbirinden farklı kurslarla vatandaşlardan tam not almaya devam ediyor. Spor ve sanat kurslarına bir yenisini ekleyen Bilecik Belediyesi geçtiğimiz günlerde İstasyon Mahalle Konağında Jimnastik Kursunu vatandaşların hizmetine sundu. Bilecik Belediyesi Spor Birimi tarafından hizmete açılan Jimnastik Kursuna, çocuklarının sağlıklı bir şekilde spor yapmasını isteyen aileler ilgi gösteriyor. Jimnastik Kursunu ziyaret eden Başkan Yardımcısı Melek Mızrak Subaşı, spora küçük yaşta başlamanın çocukların kişisel ve fiziksel gelişimi için oldukça önemli olduğuna vurgu yaparak; “Burada çocuklarımızın güvenli ve sağlıklı bir şekilde spor yapabilecekleri güzel bir ortam yarattık. Jimnastik özellikle çocukların bedensel gelişimlerinde önemli bir yer tutuyor. Çocuklar jimnastik ile kas kemik yapılarını güçlendiriyor, bedenlerini daha bilinçli bir şekilde kullanmayı öğreniyor. Ayrıca jimnastik sporunun disiplini çocuklarımızın kişiliklerini ve öz güvenlerini de olumlu yönde etkiliyor. Bilecik Belediyesi olarak çocuklarımıza yönelik faydalı hizmetlere devam edeceğiz. Çünkü onlar bizim geleceğimiz ve onları önemsiyoruz.” şeklinde konuştu.

Bilecik Belediyesi İstasyon Mahalle Konağında devam eden jimnastik kursuna 4-9 yaş arası çocuklar katılabiliyor. Kurslar 4-5-6 ve 7-8-9 olarak iki yaş grubu ile çalışmalarına devam ediyor. 4-5-6 yaş arası grup Pazartesi ve Salı günleri, 7-8-9 yaş arası grup ise Perşembe ve Cuma günleri eğitim alıyor. Kurslar 17.30-19.30 saatleri arasında yapılıyor. Jimnastik Kursları ile ilgili daha detaylı bilgi almak isteyen vatandaşlar Bilecik Belediyesi Bien Bilgi Evi Spor Birimine gidebilir ya da 444 88 58 numaralı telefondan bilgi alabilir.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.