OSMANELİ 2 TAKIMLA FİNALLERDE

6 takımın katılacağı şampiyonluk mücadelesinde Osmaneli ilçesinde 2 takım katılacak.

OSMANELİ 2 TAKIMLA FİNALLERDE
28 Mart 2022 Pazartesi 14:19

1308 OSMANELİ BELEDİYE SPOR VE OSMANELİ GENCLERBİRLİĞİ SPOR İL ŞAMPİYONLUĞU VE BAL LİGİ İÇİN GRUPLARDA BİRLİKTE MÜCADELE EDECEK

 Bilecik 1.Amatör Liginde, Bilecik İl Şampiyonluğu ve Bal Ligi yükselme maçları için mücadele edecek takımlar belli oldu. İki grup halinde yapılan maçlar sonrası birinci gruptan Bilecik Spor,1308 Osmaneli Belediye Spor, Osmaneli Gençlerbirliği Spor, İkinci Gruptan Söğüt Spor, 1299 Bilecik Spor,Gölpazarı Spor tek devreli lig usulü Bilecik Şampiyonluğu için mücadele edecek. Şampiyon olan takım Bal Ligine yükselme maçı  oynamaya hak kazanacak.
Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin 6 takımla yapılacak finallere kalma başarısını gösteren Osmaneli ilçesinin iki güzide takımı 1308 Osmaneli Belediye  Spor ve Osmaneli Gençlerbirliği Sporu kutluyor,finallerde başarılar diliyoruz dedi.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.