ŞAMPİYON “1308 OSMANELİ BELEDİYE SPOR”

1308 OSMANELİ Belediye Spor Bilecik bölgesinde şampiyon olarak Bilecik'i Türkiye şampiyonasında temsil etmeye hak kazandı.

ŞAMPİYON “1308 OSMANELİ BELEDİYE SPOR”
16 Nisan 2022 Cumartesi 10:09

ŞAMPİYON “1308 OSMANELI BELEDIYE SPOR”


Bozüyük deplasmanında Bozüyük Vitra Sporu ( 2-0 ) yenen 1308 Osmaneli Belediye Spor U- 18 futbol takımımız Bilecik şampiyonu oldu.Bu sezon yaptığı tüm maçları kazanarak şampiyonluk kupasını alan takımımız sporcularını,ailelerini,hocalarımızı,yöneticilerimizi  ve büyük taraftarımızı kutluyoruz.
Osmaneli Belediyesi olarak sporun her branşında çocuklarımıza ve gençlerimize spor yapma olanağı sağlıyoruz.Örnek alt yapımızla üst liglere ve milli takımlara sporcu vermeyi sürdürüyoruz.Bugün U 18 futbol takımımız Bilecik Bölgesinde şampiyon olup ilimizi Türkiye şampiyonasında temsil etmeye hak kazandı.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.