ŞAMPİYONAYA GALİBİYETLE BAŞLADILAR

Bilecik Gençlik ve Spor Kulübü Minikler Hentbol takımı düzenlenen Hentbol Şampiyonasında oynadıkları maçlara galibiyetle başladılar.

ŞAMPİYONAYA GALİBİYETLE BAŞLADILAR
02 Temmuz 2022 Cumartesi 14:06

Türkiye Hentbol Federasyonu tarafından Antalya'nın Alanya ilçesi ev sahipliğinde düzenlenen Uluslararası 27. Ramazan Demirci Açık Alan Hentbol Turnuvası ve Minikler Türkiye Şampiyonasına katılan Bilecik Hentbol takımı turnuvadan büyük bir başarı elde etmesi bekleniyor. 

Düzenlenen şampiyonaya katılan Bilecik Gençlik ve Spor Kulübü Minikler Hentbol takımı oynadıkları ilk maçları alarak şampiyonaya galibiyetlerle ile başladı. 

Minikler Hentbol Türkiye Şampiyonası’na katılan Bilecik Gençlik ve Spor Kulübü Minikler Hentbol Takımı şampiyona da büyük bir başarı kaydetmek için büyük çaba göstermişti. 

Forma sponsoru olan İş Adamı Kazım Yağmur, spora ve sporcuya her zaman destek olmaya gayret gösterdiğini alınan galibiyetler ile de mutlu olduğunu kaydetti. 


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.