SPORUN KALBİ BOZÜYÜK'TE ATTI

   Belediyemiz tarafından düzenlenen Plaj Voleybolu ve Sokak Basketbolu branşlarını kapsayan 4 Eylül Kurtuluş Günü Spor Etkinlikleri sona erdi.

SPORUN KALBİ BOZÜYÜK'TE ATTI
29 Ağustos 2021 Pazar 16:32


30 AĞUSTOS ZAFER KUPASINDA İLÇEMİZİ TEMSİL EDECEK SPORCULAR YOLA ÇIKIYOR


   Belediyemiz tarafından düzenlenen Plaj Voleybolu ve Sokak Basketbolu branşlarını kapsayan 4 Eylül Kurtuluş Günü Spor Etkinlikleri sona erdi.
   4 Eylül Spor Tesislerinde düzenlenen  turnuvalarda,  4 gün boyunca aralıksız spor heyecanı yaşanırken, final maçlarının ardından; Plaj Voleybolu kategorisinde  küçük kızlarda Yıldızlar, Büyük Kızlarda Ralli; Büyük Erkeklerde Last Dance takımları birinci oldu. Sokak Basketbolunda ise Kızlarda Sarı Takım, Yıldız Erkeklerde Kırmızı Takım, Genç  Erkeklerde Meya ve Büyük Erkeklerde Jiby's Burger şampiyon olmayı başardı.  
      Turnuvanın düzenlendiği alanda kıyasıya geçen maçlar devam ederken, Belediye Başkan Yardımcımız Ali Şahinoğlu; Türkiye Voleybol Federasyonu tarafından düzenlenen 30 Ağustos  Zafer Kupasında ilçemizi temsil edecek sporcularımızın aileleri ile görüştü. İzmir Dikili'de oynanacak turnuvada mücadele edecek olan Bozüyük Belediyesi Egitim ve Spor Kulübü  sporcularına başarılar dileyen Başkan yardımcımız; çocuklarımızın her zaman yanlarında olduklarını belirtti.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.