TRANSFER ÇALIŞMALARINA BAŞLADI

Bozüyük’ü Kadınlar Voleybol 2. liginde başarıyla temsil eden Bozüyük Belediyesi Eğitim Spor yeni sezon transfer çalışmalarını sürdürüyor.

TRANSFER ÇALIŞMALARINA BAŞLADI
30 Mayıs 2022 Pazartesi 20:44

Bozüyük’ü Kadınlar Voleybol 2. liginde başarıyla temsil eden Bozüyük Belediyesi Eğitim Spor yeni sezon transfer çalışmalarını sürdürüyor.

Alt yapılarda elde ettiği başarılar ile voleybol branşında önemli bir noktada bulunan takımda hedef önümüzdeki sezon bir üst lige yükselmek. Transfer çalışmalarında imzalar ardı ardına gelirken libero mevkisi için geçtiğimiz yıl Çiftlikköy Belediye Spor ile 1. Lige yükselen takımın başarılı oyuncusu Damla Tilki ile anlaşma sağlandı. Pasör mevkiinde ise Havran Belediye Spor ile 1. Lige yükselme başarısı gösteren Melis Ünal ile sözleşme imzalandı. Orta oyuncu mevkiinde PTT Spor ve Sigorta Shop Kalecik Belediye Spor ile Sultanlar Ligi’ne yükselme başarısı elde etmiş geçtiğimiz sezonda ise 1. Lig ekiplerinden İBA Kimya TED Ankara Kolejliler forması giyen tecrübeli oyuncu Ayşe Gürel transfer edildi. Diğer orta oyuncu ise 1. Lige yükselen Günseven Şalgam Ereğli Belediye Spor Takımının başarılı oyuncularından Sevim Odabaşı oldu. Takımımızın smaçörü ise ligin önemli isimlerinden ve transferin gözdesi Asena Seyli oldu. 2020-2021 sezonunda Mert Grup Sigorta ile 2021-2022 sezonunda Günseven Şalgam Ereğli Belediye Spor 1. Lige yükselen takımların önemli smaçörü uzun süren görüşmeler neticesinde kendisini Bozüyük Belediyesi Eğitim Spor’lu yapan sözleşmeyi imzaladı.

Transfer çalışmalarını sürdüren Bozüyük Belediyesi Eğitim Spor’un önümüzdeki günlerde yeni isimleri takıma dahil edilmesi bekleniyor.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.