UNUTULMAYAN EFSANE YÖNETİMİ

Bilecikspor'da unutulmayan efsane yönetimin fotosu son günlerde sosyal medyada en çok konuşulan resimler arasında yer alıyor.

UNUTULMAYAN EFSANE YÖNETİMİ
06 Mayıs 2022 Cuma 15:45

Yıllar geçti ama Bilecikspor'un yıllar öncesi yönetimi hiç unutulmadı.

Bilecikspor'un efsane başkanı Turgut Özen'in yıllar önce bıraktığı Bilecikspor'a tekrar dönüş sinyalinin ardından efsane yönetimin fotosu sosyal medyada en çok paylaşılan resim oldu.

Bilecikspor'da unutulmayan efsane yönetimin fotosu son günlerde sosyal medyada en çok konuşulan resimler arasında yer alıyor.

Bilecik'te siyasette her geçen gün yeni insanlar katılıyor. Bilecik gelişiyor ve değişiyor. Ama unutulmayan isimler ve yönetimler yıllar geçsede her zaman hafızalarda kalıyor.

İşte Bilecikspor'da da efsane olan yönetimler ve isimler yer alıyor.

Bilecik'te yıllar önce çekilen foto ile bu gün siyasette olan insanlar arasında nasıl bir fark var bu fotoda daha net belli oluyor. Yıl 1994 ve Mustafa Cinoğlu, Bilecik Belediye başkanı olarak görev yapıyor. Belediye Başkanı olan Mustafa Cinoğlu'na ziyarete gelen Bilecikspor yönetimi. O zaman yönetimde olan ve bu gün Bilecik'in gündeminde olan insanlar ise Turgut Özen Mermer'in sahibi Turgut Özen, Yaşar Tüzün, Ali Osman Üstün, Ali Pamukçu, Cengiz Özer, Erkan Beler,


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.