CUMHURDAN BAKAN KURUM'A TEŞEKKÜR ZİYARETİ

AK Parti Bilecik Milletvekili Selim Yağcı, Cumhur İttifakı Belediye Başkanları ile birlikte Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum'a Bilecik'te yapılan yatırımlar için değerlendirme ve teşekkür ziyaretinde bulundu.

CUMHURDAN BAKAN KURUM'A TEŞEKKÜR ZİYARETİ
12 Mart 2022 Cumartesi 16:27

AK Parti Bilecik Milletvekili Selim Yağcı yaptığı açıklamada şunları aktardı; "İl Başkanımız Serkan Yıldırım, İl Genel Meclis Başkanımız Osman Yılmaz ve Cumhur İttifakı Belediye başkanlarımız ile Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Murat Kurum'u ziyaret ederek İlimiz ve İlçelerimize yatırımlar için çok verimli toplantı gerçekleştirdik. Sn bakanımıza şehrimize göstermiş oldukları ilgi ve alakaları sebebiyle teşekkür ediyorum.
Hep Birlikte Daha İyiye Daha Güzele...

Bir 3 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

AK Parti Bilecik İl Başkanı Serkan Yıldırım, üzerinde kayı logosu olan bayrağı Bakan Murat Kurum'a hediye etti. 

BAŞKAN TEKİN, VERİMLİ BİR TOPLANTI GERÇEKLEŞTİRDİK

Yapılan ziyaret ile ilgili olarak Pazaryeri Belediye Başkanı Zekiye Tekin şunları aktardı; "Yerel Yönetimler Başkan Yardımcımız Milletvekilimiz Sayın Selim Yağcı, AK Parti Bilecik İl Başkanımız Sayın Serkan Yıldırım, İl Genel Meclis Başkanımız Sayın Osman Yılmaz ve Cumhur ittifakı Belediye Başkanlarımız ile birlikte Çevre Şehircilik ve İklim  Değişikliği Bakanı Murat Kurum'un misafiri olduk. Başta Pazaryeri ilçemiz olmak üzere Bilecik için verimli bir toplantı gerçekleştirdik. İlçemizde yapılması planlanan TOKİ çalışmamız hakkında Sayın Bakanımız ile görüşmeler gerçekleştirdik. İlçemize ve Bilecik’e vermiş olduğu değer ve katkılarından dolayı Sayın Bakanımız Murat Kurum’a Milletvekilimiz Sayın Selim Yağcı ve değerli İl Başkanımız Serkan Yıldırım’a ilçe halkım adına teşekkür ediyorum.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.