KILIÇDAROĞLU'NDAN BİLECİK STANDINA ZİYARET

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul'da gerçekleşen Tarımsal Kalkınma Zirvesinde açılan Bilecik standını ziyaret etti.

KILIÇDAROĞLU'NDAN BİLECİK STANDINA ZİYARET
03 Ekim 2021 Pazar 18:34

CHP'li belediyelerin tarıma verdiği desteklerin değerlendirilmesi, kamuoyuna tanıtılması ve bundan sonraki yol haritasının belirlenmesi amacıyla Dr. Mimar Kadir Topbaş Gösteri ve Sanat Merkezi'nde düzenlenen "CHP'li Belediyeler Tarımsal Kalkınma Zirvesi'nde Bilecik'in yöresel ürünlerinin tanıtıldığı Bilecik standına ilgi yoğun oldu. 

Bilecik'in yöresel ürünlerinin sergilendiği standın bir ziyaretçisi ise CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu oldu. 

Bir 1 kişi ve şunu diyen bir yazı '۱۱ BİLECİK BELEDİYESİ' görseli olabilir

Standı ziyaret eden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin'in tebrik etti.

Ziyaret ile ilgili olarak Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin şunları aktardı; "İstanbul'da düzenlenen Cumhuriyet Halk Partisi Tarımsal Kalkınma Zirvesi'nde; Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nu, standımızda ağırlamaktan onur duyduk" dedi. 


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.