Palazlı Grup'a Ziyaret

SİAD Başkanı Hakan Kocabaş ve bazı işadamlarının da katıldığı ziyaretler kapsamında Palazlı Grup'a ziyaret gerçekleşti. Palazlı Grup Yönetim Kurulu Başkanı Tahsin Palazlı, çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Palazlı Grup'a Ziyaret
30 Ocak 2015 Cuma 10:38

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Silivri Sanayici ve İşadamları Derneği (SİAD) ile birlikte fabrika ziyaretlerini sürdürüyor. SİAD Başkanı Hakan Kocabaş ve bazı işadamlarının da katıldığı ziyaretlere SEM Plastik ve Palazlı Grup ile devam edildi. SEM Plastik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi’nde Genel Müdür Yavuz Eroğlu tarafından karşılanan Işıklar ve beraberindekilere fabrikanın kapasitesi ve üretilen ürünlerle ilgili brifing verildi. 160 ÜLKEYE İHRACAT Tek kullanımlık plastik ürünlerinin imalatının yapıldığı SEM Plastik’in, 160’ın üzerinde ülkeye ihracat yapıldığını anlatan Yavuz Eroğlu; Nestle, Mc Donalds, Starbucks gibi dünya markaları, Sütaş, Pınar, Ülker gibi Türkiye’nin tanınmış markaları ile THY, Emirates, Katar Hava Yolları, Pegasus ve Onur Air gibi havayolu şirketlerinin de müşterileri arasında olduğunu söyledi. PAGEV BAŞKANI Aynı zamanda Türk Plastik Sanayicileri Araştırma ve Geliştirme Vakfı (PAGEV) Başkanı olan Eroğlu, Türk plastik sektörünün dünya plastik sektörü içerisinde önemli bir yeri olduğuna da dikkat çekti. SİLİVRİ’DE EĞİTİM VERİLECEK SEM Plastik Genel Müdürü ve PAGEV Başkanı Yavuz Eroğlu, mesleki eğitim kapsamında uzman yetiştirebilmek için SİAD Başkanı Hakan Kocabaş ile birlikte Silivri’de bir eğitim hamlesi başlatabilmek amacıyla mutabık kaldıklarını da sözlerine ekledi. IŞIKLAR PALAZLI GRUP’TA Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar ve beraberindekiler, daha sonra Palazlı Grup olarak bilinen Napal Tekstil Tela Elyaf Üretim Sanayi Ticaret Limited Şirketi’nde Yönetim Kurulu Başkanı Tahsin Palazlı tarafından karşılandı. Palazlı Grup çalışmaları hakkında bilgi veren Tahsin Palazlı, hasta bezleri, ıslak mendil ve kağıttan üretilen temizlik malzemeleri konusunda birçok tanınmış marka için toptan fason üretim yaptıklarını anlattı. MAKİNELERİ KENDİLERİ YAPIYOR Üretim makinelerinin kendileri tarafından yapıldığına da dikkat çeken Palazlı, çok büyük bir torna atölyelerinin olduğunu kaydederek birçok fabrika için makine ve yedek parça üretimi konusunda yardımcı olduklarını da sözlerine ekledi. FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ’NE ÜYE OLDU Fenerbahçe Üniversitesi’nin Silivri’de açacağı kampüsün de konuşulduğu toplantıda, SİAD Başkan Yardımcısı Mesut Söylet’in getirdiği üyelik formunu imzalayan Tahsin Palazlı, alkışlar arasında Fenerbahçe Spor Kulübü’ne üye oldu. KARİYER İSTİHDAM BÜROSU DA EŞLİK EDİYOR Özcan Işıklar’ın fabrikalara yaptığı ziyaretlere, Silivri Belediyesi Kariyer ve İstihdam Bürosu yöneticileri Orhan Öpçin ve Önder Çolak da eşlik ediyor.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.