TEKNOFEST'E KATILACAKLAR

Bilecik İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Sami Akyol, Teknofest'e katılmaya hak kazanan öğrencileri tebrik etti.

TEKNOFEST'E KATILACAKLAR
14 Temmuz 2022 Perşembe 16:41

Bilecik İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Sami Akyol, 14. Uluslararası Robot Yarışmasında Başarı Gösteren Bozüyük Mimar Sinan MTAL Öğrencilerini Kabul Etti.     

Bozüyük Mimar Sinan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Robot Takımı, Şanlıurfa'da Yapılan ve 8 farklı ülkenin yer aldığı 14. Uluslararası Robot Yarışmasında Labirent Ustası Kategorisinde 6. ve 7.liği alarak ilk 10'a girmeyi başarmış ve Samsun'da düzenlenecek TEKNOFEST Finallerine katılmaya hak kazanmıştır.

Bu güzel başarıya imza atan Bozüyük Mimar Sinan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Robot Takımı öğrencilerini makamında ağırlayan İl Milli Eğitim Müdürümüz Mustafa Sami AKYOL, kendilerini tebrik ederek başarılarının devamını diledi. Bu çalışmada emeği geçen öğretmen ve idarecilere de gösterdikleri çabadan ötürü teşekkür eden İl Müdürümüz Akyol, başarıda pay sahibi olan öğrenci, öğretmen ve idarecilere Teşekkür Belgesi takdim ederek kendileriyle hatıra fotoğrafı çektirdi.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.