BAKAN DÖNMEZ KANYON'DA

Enerji ve Tabi Kaynakları Bakanı Fatih Dönmez, Babaocağı Gölpazarı'nda yaşanan afet ile ilgili incelemelerde bulundu.

BAKAN DÖNMEZ KANYON'DA
01 Ağustos 2022 Pazartesi 10:49

Enerji ve Tabi Kaynakları Bakanı Fatih Dönmez, Babaocağı Gölpazarı'nda yaşanan afet ile ilgili incelemelerde bulundu. 

Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, yaşan sel felaketi sonrasında 1 vatandaşın hayatını kaybettiği ve büyük hasar oluşan Babaocağı Gölpazarı ilçesinde ve Yenipazar ilçesinde incelemelerde bulundu. Bakan Dönmez'in inceleri esnasında Vali Dr. Kemal Kızılkaya, Gölpazarı Belediye Başkanı Hayri Suer, Yenipazar Belediye Başkanı İlhan Özden, AK Parti Bilecik İl Başkanı Serkan Yıldırım ve çok sayıda yetkili hazır bulundu. 

Bakan Fatih Dönmez ve Bilecik Valisi Dr. Kemal Kızılkaya ile birlikte Yenipazar ilçesinde bulunan Kanyon'da incelemelerde bulundu.Vali Kızılkaya; “Harmankaya Kanyonu’nun doğaseverlerin ve adrenalin tutkunlarının uğrak yeri olması için çalışmalarımıza hız vererek turizme kazandıracağız.” Dedi.

Bakan Dönmez ayrıca ilçede devam eden enerji alt yapı yatırımlarını da yerinde inceledi. 

Bakan Dönmez yaşanan afetten etkilenen Gölpazarı ve Yenipazar ilçesinin muhtarları ile Gölpazarı ilçesinde Taşhan'da bir araya geldi. Bakan Dönmez toplantı ile ilgili şunları aktardı; Baba ocağımız Bilecik'teyiz. Gölpazarı ve Yenipazar ilçelerimizdeki muhtarlarımızla bir araya geldik. Taleplerini dinledik, çözüm için notlarımızı aldık. AK Parti siyasetini milletimiz belirler, milletimizin talep ve istekleri yönlendirir" dedi. 

Toplantının ardından Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Gölpazarı ilçemize bağlı Türkmen köyündeki selde hayatını kaybeden Asiye Bikmen teyzemizin ailesine taziye ziyaretinde bulundu. Bakan Dönmez, "Devletimiz, bütün imkanlarıyla her daim vatandaşlarımızın yanındadır" diye kaydetti. 


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.