BAŞKAN ÖZDEN, EN MUTLU HABERİ PAYLAŞTI

Yenipazar Belediye Başkanı İlhan Özden, meslek hayatımın en mutlu haberi diyerek şunları aktardı,

BAŞKAN ÖZDEN, EN MUTLU HABERİ PAYLAŞTI
16 Ağustos 2020 Pazar 16:21

MESLEK HAYATIMIN EN MUTLU HABERİ!

Yenipazar Belediye Başkanı İlhan Özden sosyal medya hesabından paylaştığı açıklamasında şunları aktardı; "Cuma akşamından bu yana uykularımızı kaçırıp, tedirginlik ve korkuyla beklediğimiz, Belediye personelimizden üç kişiye pozitif vaka teması nedeni ile yapılan Covid-19 testi NEGATİF çıkmıştır. Benim için bundan daha mutlu edici bir haber yoktur. Çünkü bu Corona Virüs salgını süresince personelim ile Yenipazar Halkına hizmet ettim. Yenipazar’ ımızın bu hale getirilmesinde, her karışında benim personelimin elinin izi, alın teri mevcuttur. Hizmetlerimizin aksatılmadan yerine getirilmesinin mimarı benim değerli personellerimdir. Bu nedenle de A’ dan Z’ ye tüm personelimin bir tırnağı dahi olsa benim için paha biçilemez bir değerdedir. İki gündür ilçemizde yapılan tüm Covid -19 testlerinin NEGATİF gelmesi tek temennimizdi, çok şükür öylede oldu. BİZ YENİPAZAR BELEDİYE BAŞKANLIĞI OLARAK KOCAMAN BİR AİLEYİZ. Ben sadece Belediye Başkanları olarak değil, bir abileri, bir babaları gibi yanlarındayım.
Biz bu süreçte, Şeyh EDEBALİ’ nin “ İNSANI YAŞAT Kİ, DEVLET YAŞASIN” sözünün inancıyla Vatandaşlarımıza hizmet verdik, bundan sonra da hız kesmeden her Vatandaşımızın yanında olmaya, dertlerine çözüm bulmak için uğraşmaya devam edeceğiz.
Hepimize geçmiş olsun diyor, sağlıkla kalmanızı temenni ediyorum ve maske, hijyen ve sosyal mesafe kurallarına uyulmasını herkesten rica ediyorum.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.