DOLU TARIM ARAZİLERİNİ VURDU

Bilecik'in Yenipazar ilçesinde sağanak yağış ve dolu tarım arazilerini vurdu.

DOLU TARIM ARAZİLERİNİ VURDU
10 Temmuz 2022 Pazar 16:47

Bilecik'in Yenipazar ilçesinde sağanak yağış ve dolu tarım arazilerini vurdu. 

Özellikle Bilecik'in Yenipazar ilçesinde meydana gelen sağanak ve dolu yağışı tarım arazilerinde büyük bir zarar meydana geltirdi. Çiftçiler arazilerinde büyük zararın oluştuğunu belirtti. 

İl Genel Meclis Üyesi Yücel Kaya, "İlçemizde ve köylerimizde dolu yağışından dolayı ekili bütün ürünlerimiz Arpa,Buğday,Ayçiçek ve meyvelerimizin tamamı zarar gördü Rabbim beterinden korusun.
Çiftçilerimize Geçmiş olsun" dedi. 

İl Genel Meclis Üyesi Osman Varolu, "Yenipazar ve köylerimizde dolu yağışından dolayı ekili bütün ürünlerimiz Arpa,Buğday,Ayçiçek ve meyvelerimizin tamamı zarar gördü Rabbim afatlardan korusun" dedi. 

Tarım ve Orman Müdürlüğü ekiplerinin zarar gören çiftçiler ile ilgili hasar tespit çalışması yapmaya başladığı öğrenildi. 


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.