BELEDİYEDEN MUHTARLARA YAKIN İLGİ

MUHTARLARIMIZA KONUK OLUYOR TALEP VE GÖRÜŞLERİNİ ALIYORUZ Bilecik Belediyesi tarafından her ay gerçekleştirilen muhtarlarla buluşma toplantıları, salgın nedeniyle muhtarlar ziyaret edilerek gerçekleştiriliyor. Mahalle sakinlerinin talep ve görüşlerini almak amacıyla belediye görevlileri, muhtarları ziyaret ederek istek ve şikayetleri dinliyor. Ocak ayı muhtarlarla buluşma toplantısı kapsamında muhtarlarla bir araya gelen ilgili birim görevlileri, mahallelerde yapılacak çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulundu. Belediye Başkanı Semih Şahin’in, yeni yıl kutlama mesajını da ileten görevliler, muhtarlar için hazırlanan hediyeleri takdim etti. Muhtarlar ise gerçekleştirilen uygulamadan duydukları memnuniyeti ifade ederek, Belediye Başkanı Semih Şahin ve belediye çalışanlarına teşekkür etti.

BELEDİYEDEN MUHTARLARA YAKIN İLGİ
15 Ocak 2021 Cuma 18:08

MUHTARLARIMIZA KONUK OLUYOR TALEP VE GÖRÜŞLERİNİ ALIYORUZ

Bilecik Belediyesi tarafından her ay gerçekleştirilen muhtarlarla buluşma toplantıları, salgın nedeniyle muhtarlar ziyaret edilerek gerçekleştiriliyor.
Mahalle sakinlerinin talep ve görüşlerini almak amacıyla belediye görevlileri, muhtarları ziyaret ederek istek ve şikayetleri dinliyor.


Ocak ayı muhtarlarla buluşma toplantısı kapsamında muhtarlarla bir araya gelen ilgili birim görevlileri, mahallelerde yapılacak çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulundu.
Belediye Başkanı Semih Şahin’in, yeni yıl kutlama mesajını da ileten görevliler, muhtarlar için hazırlanan hediyeleri takdim etti.


Muhtarlar ise gerçekleştirilen uygulamadan duydukları memnuniyeti ifade ederek, Belediye Başkanı Semih Şahin ve belediye çalışanlarına teşekkür etti.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.