BAKKALCIOĞLU, BÜLENT ECZACIBAŞI’NI ZİYARET ETTİ

Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu, Bülent Eczacıbaşı’nı ziyaret etti.

BAKKALCIOĞLU, BÜLENT ECZACIBAŞI’NI ZİYARET ETTİ
08 Ekim 2019 Salı 14:52

BAŞKAN BAKKALCIOĞLU, BÜLENT ECZACIBAŞI’NI ZİYARET ETTİ

Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu, Bülent Eczacıbaşı’nı ziyaret etti.

Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu Eczacıbaşı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Eczacıbaşı’nı ziyaret ederek bir süre görüştü. Karşılıklı olarak fikir alış verişinde bulunulan ziyaretin ardından Başkan Bakkalcıoğlu ziyaret ile ilgili bilgi vererek “Memleketimizin üretim, istihdam ve ekonomi alanında lokomotiflerinden, güzel ilçemiz için son derece değerli fabrika ve tesisleri olmasından gurur duyduğumuz Eczacıbaşı Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Bülent Eczacıbaşı ile baş başa bir görüşme yaptık.

Yıllar önce rahmetli babası sn. Nejat Eczacıbaşı ile olan kıymetli dostluğumuz ve Bozüyük’ümüze yatırımlarının gelmesi hususunda beraber yaşadığımız süreç ve anıları, yine beraberce aştığımız birçok engeli andık. Önümüzdeki güzel günler ve yıllarda ilçemiz ve Bozüyük halkı için beraberce yapacağımız ekonomik ve sosyal içerikli çok güzel projeler hakkında uzun uzun sohbet ettik. Kendilerine bu sıcak karşılama, samimi sohbet ve yeni projeler için çok teşekkür ediyorum. İyi ki varlar” dedi.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.