MUHTARLAR GÜNÜ DÜZENLENEN TÖREN İLE KUTLANDI

Bozüyük'te 19 Ekim Muhtarlar Günü, Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen tören ile kutlandı.

MUHTARLAR GÜNÜ DÜZENLENEN TÖREN İLE KUTLANDI
20 Ekim 2019 Pazar 15:49

19 EKİM MUHTARLAR GÜNÜ BOZÜYÜK'TE DÜZENLENEN TÖREN İLE KUTLANDI


Bozüyük'te 19 Ekim Muhtarlar Günü, Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen tören ile kutlandı.

2015 yılından itibaren resmi olarak kutlanan Muhtarlar Günü programı, Atatürk Anıtı’na çelenk sunulması ile başlarken saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşımızın okunmasının ardından Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Terle'nin konuşması ile devam etti. Dernek Başkanı Terle konuşmasında mahalle ve köy muhtarları olarak vatandaşlara hizmet için görevleri başında bulunduklarını belirterek kutlama törenlerine katılan tüm konuklarına teşekkür etti ve tüm meslektaşlarına görevlerinde başarılar diledi.

Görüntünün olası içeriği: 9 kişi, gülümseyen insanlar, oturan insanlar ve açık hava


Cumhuriyet Meydanı'ndaki programın ardından Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu, Muhtarlar Dernek binasını ziyaret etti. Burada yaptığı konuşmada Başkan Bakkalcıoğlu; “Yerel Yönetimler, kendilerini seçen vatandaşlarımız ile iç içe bir yaşam sürmeleri nedeni ile çok ayrı bir noktada bulunmakta ve çok büyük bir önem taşımaktadır. Vatandaşların sorunlarına bu kadar yakın olan yerel yönetimlerin en temel birimi olan muhtarlarımız yaptığımız düzenleme ile Belediye Meclislerimizin de tabii üyeleri olmuşlardır” dedi ve her zaman kendileri ile irtibat halinde olduklarını belirterek, tüm muhtarların 19 Ekim Muhtarlar gününü kutladı ve çalışmalarında başarılar diledi.
19 Ekim Muhtarlar Günü daha sonra Bozüyük Belediyesi tarafından düzenlenen yemek programı ile devam ederken, Muhtarlar ve Protokol üyeleri Abdülhamit Han Parkı'ndaki yemeğin ardından bir süre sohbet ettiler. Düzenlenen programa, Bozüyük İlçe Kaymakamı Hasan Yaman, Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu, Bozüyük İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Serkan Aktay, Belediye Başkan Yardımcıları, İl Genel Meclis Üyesi Hüseyin Elmas, köy ve mahalle muhtarları katıldı.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.