BAŞKAN ŞAHİN'DEN MUHTEŞEM 18 MART VİDEOSU

Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin tarafından 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 106'ıncı yıl dönümü münasebetiyle hazırlanan video büyük beğeni topladı.

BAŞKAN ŞAHİN'DEN MUHTEŞEM 18 MART VİDEOSU
18 Mart 2021 Perşembe 11:06

BİLECİK BELEDİYESİ’NDEN ÇANAKKALE ZAFERİ İÇİN ANLAMLI VİDEO

Bilecik Belediyesi tarafından 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma günü kapsamında hazırlanan video Bilecik Belediyesi sosyal medya ağlarında paylaşıldı.
Cumhuriyet tarihimizin en önemli günlerinden olan 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü için ülkenin dört bir yanından anlamlı mesajlar gelirken, bu mesajlar içinde en özel olanlardan biri de Bilecik Belediyesi’nden geldi.
Bilecik Belediyesi Sanat Akademisi eğitmenleri ve belediye çalışanlarının katılımı ile hazırlanan videoda Belediye Başkanı Semih Şahin ve eşi Serpil Şahin yanı sıra  Başkan Yardımcıları Melek Mızrak Subaşı, Ahmet Gürses, belediye çalışanları yer aldı.
Bilecik’in birçok noktasındaki çekimler eşliğinde, Çanakkale türküsünün seslendirildiği video, binlerce kişi tarafından beğenilerek, paylaşıldı.
Başkan  Şahin’in, Mehmet Akif Ersoy’un “Çanakkale Şehitlerine” şiirini seslendirmesiyle başlayan videoda Bilecik’in tarihi mekanları yer aldı.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.