EN ÇOK KİTAP OKUYANA ÖDÜL

Kütüphane Haftası nedeniyle Vali Bilal Şentürk, ''En çok kitap okuyan'' öğrenci ve yetişkinleri ödüllendirdi.

EN ÇOK KİTAP OKUYANA ÖDÜL
31 Mart 2021 Çarşamba 16:05

Kütüphane Haftası nedeniyle Vali Bilal Şentürk, ''En çok kitap okuyan'' öğrenci ve yetişkinleri ödüllendirdi.

Vali Şentürk, Kültür ve Turizm Müdürü Serkan Bircan, Halk Kütüphanesi Müdür Vekili İdris Kaya ile öğrenci ve yetişkinleri kabulünde, gelişmenin ve yükselmenin ilk adımının kitap okumaktan geçtiğini belirterek, gelecek nesillerin okuma alışkanlığı kazanması için ailelere ve öğretmenlere görev düştüğünü ifade etti. 
 
Bilgi çağının yaşandığı günümüzde tüm dünyada bilimin ve bilginin öneminin her geçen gün arttığını vurgulayan Vali Şentürk, ''Toplumların geleceği, bilgilerle donatılmış, araştırmacı ve bilgili gençlere bağlıdır. Artık günümüzde gücü, bilgiyi üretenler ve onu en etkin kullananlar elinde bulundurmaktadır. Bilgiye ulaşmayı sağlayan kurumların başında da kütüphaneler gelmektedir. Kütüphaneler, insanlara dünyanın kapılarını açan bilgi hazineleridir. Tarihin her döneminde var olan ve yaşadığı coğrafyaya kültürü ile damgasını vuran bir milletin nesilleriyiz. Bu kültür zenginliğini yaşatmak, ilimde söz sahibi olarak yaşamamız için çok çalışmaya, okumaya ve araştırmaya önem vermemiz gerekmektedir.'' dedi.
 
Vali Şentürk, öğrenci ve yetişkinlere plaket vererek, kitap hediye etti.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.