PAZARYERİ'NDE BÜYÜK BULUŞMA

PAZARYERİ Belediye Başkanı Zekiye Tekin, eski Başkanlar Kadir Mete ve Hikmet Öztürk ile bir araya geldi ve çalışmalar konusunda görüş alış verişinde bulundu.

PAZARYERİ'NDE BÜYÜK BULUŞMA
09 Haziran 2021 Çarşamba 13:50

Pazaryeri Belediye Başkanı Zekiye Tekin, eski Belediye Başkanları Kadir Mete ve Hikmet Öztürk ile bir arada olduğu bir fotoyu sosyal medya hesabında paylaştı.

Başkan Zekiye Tekin büyük buluşma ile ilgili olarak şu açıklamalarda bulundu; "1989-1994-2004 -2009 dönemleri Belediye Başkanlığı sürecinde ilçemize güzel hizmetleri olan Hikmet Öztürk Başkanımız da istişaremize  katıldı . İki  tecrübeli Başkanıma  destekleri  için ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Allah birliğimizi beraberliğimizi bozmasın" dedi.  

Başkan Zekiye Tekin ayrıca şunları aktardı; "1994-2004 yılları arasında Belediye Başkanlığı süresince  10 yıl İlçemize güzel hizmetleri olan ,herkesin Kadir Abisi değerli büyüğümüz Yeni Mahalle muhtarımız ile istişarede bulunduk. Destekleri ve özverili çalışmaları İçin tüm mahalle ve köy muhtarlarımıza teşekkür ediyoruz. Allah muhabbetimizi ,birliğimizi bozmasın" dedi. 


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.