Dinamik Denetimler devam ediyor

Kontrollü normalleşme sürecinde Dinamik Denetimler devam ediyor

Dinamik Denetimler devam ediyor
17 Mart 2021 Çarşamba 19:19

Bilecik İl genelinde, kontrollü normalleşme sürecinde,  Kovid-19 tedbirleri kapsamında ''yoğunlaştırılmış dinamik denetim'' yapılıyor.

İçişleri Bakanlığının ''Dinamik Denetim Modeli Faaliyetleri'' genelgesi doğrultusunda merkezde Vali Bilal Şentürk, ilçelerde de kaymakamların koordinesinde oluşturulan ekipler, salgınla mücadelede alınan tedbirlerin takip edilmesi ve uygulamada sorun yaşanıp, yaşanmadığını denetimlere aralıksız devam ediyor.
 
Bilecik Merkezde, 99 ekip, 360 personelin katılımıyla gün boyu yoğunlaştırılmış dinamik denetimleri kapsamında ekipler; restoran, lokanta, kafe, kıraathane gibi yeme içme yerleri ile kamu kurumları, iş yerleri, şehir içi ve şehirlerarası toplu ulaşım araçlarının yanı sıra açık ve kapalı pazarları denetlerken, vatandaşlara, esnaf ve çalışanlara maske, mesafe ve temizlik tedbirleri konusunda uyarılarda bulundu.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.