1308 OSMANELİ BELEDİYE SPOR: 1 - BİLECİK SPOR: 0

Osmaneli Belediye Spor ile Bilecik Spor karşılaşmasında kazanan taraf 1 gol atarak Osmaneli Belediyespor oldu.

1308 OSMANELİ BELEDİYE SPOR: 1 - BİLECİK SPOR: 0
21 Ekim 2019 Pazartesi 10:33


CENTİLMENCE GECEN MAÇTA BİRLİK VE BERABERLİK ÖNE ÇIKTI.

Centilmenliğin,milli duyguların,birlik ve beraberliğin tavan yaptığı maçta kazanan takımımız oldu.Osmaneli'de stada gelen herkes Kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerine ve Emniyet mensuplarına emrinizde ve hizmetinizdeyiz dedi.

Bugün Osmaneli'de örnek davranış gösteren centilmence müsabakayı seyreden iki takıma ve iki takımın taraftarlarına,sahada mükemmel bir mücadeleği örneği verirken centilmenliği bırakmayan sporcu kardeşlerimize ve değerli hocalarına çok teşekkür ediyoruz.

Yine bu centilmence ortamı hazırlayan Osmaneli Kaymakamı Naif Yavuz, Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin, Belediye Başkanı Münür Şahin, Emniyet ve Jandarma teşkilatımıza,Belediye Çalışanlarımıza,İlçe Genclik Spor Müdürü Şener Öner'e, kulüp başkanları Hayati Kaba ve Aydın Avcı'ya çok teşekkür ediyoruz.

Bu güzel ana katılarak destek olan Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin,Bayırköy Belediye Başkanı Mustafa Yaman,Ak Parti ilçe Başkanı Kamil Canyılmaz,İyi Parti ilçe Başkanı Cemil Özkahya,CHP İlçe Başkanı İsmail Er,İl Genel Meclisi üyeleri Orhan Uğur ve Alper Karadağ, Milli Eğitim Müdürü Erhan Döş ve de tüm seyircilerimize çok teşekkür ediyoruz. Bir hafta boyunca maçın kardeşlik ortamı içinde gecmesi için yayınlarıyla destek olan ve bugün canlı yayınla macı sporseverlere sunan değerli basınımıza çok teşekkür ediyoruz.

Takımımız 1308 Osmaneli Belediye Spor ve Bilecik Spor'u centilmence ve çok güzel futbolla seyircilerimizi çoşturdukları için tekrar teşekkür ediyor,başarılar diliyoruz.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.