BAŞKAN ŞAHİN'DEN ANLAMLI HEDİYE

Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin ziyaret sonrasında anlamlı bir hediye verdi.

BAŞKAN ŞAHİN'DEN ANLAMLI HEDİYE
29 Eylül 2021 Çarşamba 11:10

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin'i makamında ziyaret etti. Başkan Semih Şahin, yapmış olduğu projeler ile ilgili olarak Kılıçdaroğlu'na kısa bir brifing verdi. 

Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin ziyaret sonrasında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na anlamlı bir hediye verdi.

Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin CHP Genel Başakanı Kemal Kılıçdaroğlu'na verdigi hediye ile ilgili olarak sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şunları aktardı; 

Genel Başkanım Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu makamımda ağırlamaktan onur duydum. Genel Başkanım’a bir iktidar nişanesi olarak;  Hz. Osman, Hoca Ahmet Yesevi, Şeyh Edebali ve Osman Gazi'nin emaneti, orijinali Topkapı Sarayı'nda sergilenen kılıcı armağan ettim.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.