BAŞKAN ŞAHİN ŞEHRİ BAYRAKLARLA DONATTI

Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin, Büyük Taarruzun Yıl Dönümü 30 Ağustos Zafer Bayramı öncesinde tüm şehri bayraklarla donattı.

BAŞKAN ŞAHİN ŞEHRİ BAYRAKLARLA DONATTI
30 Ağustos 2020 Pazar 15:20

Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk önderliğindeki Türk ordusunun işgal kuvvetlerine karşı büyük bir zafer elde ettiği Büyük Taarruz'un yıl dönümü dolayısıyla kutlanan 30 Ağustos Zafer Bayramı öncesinde Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin Bilecik'i Bayraklarla donattı. 

30 Ağustos Zafer Bayramı coşkusunu yükseklere çıkarmak amacıyla harekete geçen Bilecik Belediye Başkanlığı, bu kapsamda Bilecik'in çeşitli noktalarına şanlı Türk bayraklarını ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün resimlerini astı. Ana cadde ve meydanlar da şanlı bayraklarımız ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün resimleri ile süslendi. 

Bilecik adeta kırmızı beyaza boyandı. 


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.