BİLECİK BELEDİYESİNDEN BAHAR HAZIRLIKLARI!

Bilecik Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri bahar hazırlıklarını kent genelinde sürdürmeye devam ediyor.

BİLECİK BELEDİYESİNDEN BAHAR HAZIRLIKLARI!
18 Şubat 2022 Cuma 16:26

BİLECİK BELEDİYESİNDEN BAHAR HAZIRLIKLARI!

Bilecik Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri bahar hazırlıklarını kent genelinde sürdürmeye devam ediyor. Bu kapsamda şehir genelinde hasar gören oyun parkları ve spor ekipmanları, orta refüjler, Osmanlı Tarih Şeridi ve şehrin birçok noktasında bulunan yeşil alanların periyodik bakım ve onarımları yapılıyor.


Bilecik Belediyesi, vatandaşların her ortamda spor yapabilmeleri, çocukların oyun oynamaları ve vatandaşların nefes alabilmelerini sağlamak için kentin dört bir yanına oyun parkları ve spor ekipmanları kazandırmaya devam ederken mevcut yeşil alan ve ekipmanların da bakım ve onarımını ihmal etmiyor. Çalışmalarla bizzat ilgilenen Başkan Yardımcısı Melek Mızrak Subaşı, sahaya inerek çalışmaları yakından takip ediyor. Başkan Yardımcısı Melek Mızrak Subaşı, Park ve Bahçeler Müdürlüğü olarak bahar hazırlıklarına başladıklarını, şehrin her bir noktasındaki yeşil alan ve parkların bakım ve onarıma gireceğini ifade etti.  


Çocuk gruplarının ve spor aletlerinin bulunduğu parklar ile Osmanlı Tarih Şeridi ve orta refüjler gibi yeşil alanlarda bakım ve tamirat çalışmaları yıl içerisinde periyodik olarak gerçekleştiriliyor. Kontrol edilen park ve bahçelerde aksaklıklar ekiplere bildiriliyor. Keşif çalışmasının ardından bütün aksaklıklar tek tek gideriliyor. Yapılan çalışmaların ardından çocuk parkları ve yeşil alanlar vatandaşların hizmetine sunuluyor.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.