BİLECİK'İN DEĞİŞMEYEN GÜNDEMLERİ

Yıllar geçiyor ama Bilecik'te bazı gündemler hiç değişmiyor.

BİLECİK'İN DEĞİŞMEYEN GÜNDEMLERİ
22 Ağustos 2020 Cumartesi 21:00

Bilecik'te yıllar geçiyor, Belediye Başkanları yada kamu yöneticileri değişiyor ama belli başlı gündemler hiç değişmiyor. 

Bilecik'te 2005 yılında Selim Yağcı'nın ilk seçildiği yıl gündem ile aradan geçen 15 yıl sonrasında çok bir fark yok gibi. 

Bilecik'te 15 yıl önce gündem yine alt yapı çalışmaları ve sonrasında arabaların ön takımları idi. 

NEDİR BU DANIŞMANLARIN SUÇU

Bilecik'te 15 yıl önce gündem yine Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı'nın danışmanı en çok konuşulan konular arasında iken, bu gün de gündem Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin'in danışmanı. 

Demekki Bilecik Belediye Başkanlarının danışmanlarını konuşmayı seviyor. 

15 yıl önce Bilecik'in gündemide yine Çınar Marketlerinin önü konuşuluyordu. Bu gün en azından o sorunu çözümü için çalışma konuşuluyor. 

İCRAATLARA MUHALEFET

Bilecik'te en çok konuşulan konuların başında ise icraatlara muhalefet hiç değişmiyor. 

Bilecik'te bir de bir bitmeyen dedikodular var ki o hiç değişmiyor. Öyle ki dedikoduyu çıkaran bile ondan sonra çıkardığı dedikoduya inanır hale geliyor. 

15 yıl önce de Bilecik - Yenişehir yolu gündemde idi. Şimdide hala gündemde. Ne zaman bitecek. Şöyle bir espiri de yapılıyor. Bizim aşkımızda Bilecik - Yenişehir yolu gibi hiç bitmesin. 


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.