CAMİLERDE RAMAZAN TEMİZLİĞİ

Bilecik Belediyesi tarafından şehir merkezindeki camilerde kapsamlı temizlik çalışması yapılıyor.

CAMİLERDE RAMAZAN TEMİZLİĞİ
05 Nisan 2022 Salı 12:02

BİLECİK BELEDİYESİ ŞEHİRDEKİ CAMİLERDE RAMAZAN TEMİZLİĞİ GERÇEKLEŞTİRDİ

Bilecik Belediyesi tarafından şehir merkezindeki camilerde kapsamlı temizlik çalışması yapılıyor.
80 derecelik sıcak suyla temizlenen cami halıları daha sonra dezenfekte edilerek, hoş kokular sürülüyor.
Kayı Boyu Cami ile merkez Şerif Paşa Camileri başta olmak üzere şehirdeki birçok camide temizlik çalışması yapan görevliler, cami çevresinde de gerekli temizlik çalışmasını yerine getiriyor.
CAMİ HALILARI SICAK SU VE DEZENFEKTE ÜRÜNLERLE TEMİZLENİYOR
Yapılan temizlik çalışmaları hakkında bilgi veren temizlik görevlileri, ‘’Camilerde ramazan ayı dolayısıyla kapsamlı bir temizlik çalışması yapıyoruz. 80 derecelik sıcak su ile temizlediğimiz halıları vakumlu araçlarla kurutuyoruz. Daha sonra dezenfekte ilaçlarıyla temizleyip, hoş kokular sürüyoruz. Temizlediğimiz bir camiyi iki vakit sonrası namaza yetiştiriyoruz. Böylece pandemiden kaynaklı bulaşma ve benzeri kirleri de ortadan kaldırmış oluyoruz’’ ifadelerini kullandı.
Cami görevlileri ve cemaat de yapılan temizlikten duydukları memnuniyeti belirterek belediye görevlilerine teşekkür etti.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.