İLAÇLAMA ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Bilecik Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü’ne bağlı çalışanlar, 3 ekip halinde gece ve gündüz ilaçlama çalışmalarını sürdürüyor.

İLAÇLAMA ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR
01 Temmuz 2022 Cuma 12:56

SAĞLIKLI VE GÜVENLİ ORTAMLAR İÇİN İLAÇLAMA ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Bilecik Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü’ne bağlı çalışanlar, 3 ekip halinde gece ve gündüz ilaçlama çalışmalarını sürdürüyor.

Halkımıza sağlıklı ve güvenli ortamlar sunmak amacıyla çalışmalarını aralıksız sürdüren ekipler, gece uçkunla gündüz ise larva ile mücadele ediyor.

Şehirdeki tüm cadde ve sokaklarda rutin ilaçlama çalışmalarını sürdüren ekipler, yaptıkları ilanlarla vatandaşları uçkun ve larva oluşumuna karşı bilgilendirici ilanlarda bulunuyor.

VETERİNER İŞLERİ MÜDÜRÜ AVCI:

‘’GEREKSİZ SU BİRİKİNTİLERİ LARVALARIN ÇOĞALMASINA NEDEN OLUYOR’’

Veteriner İşleri Müdürü Nedret Avcı, ilaçlama çalışmaları hakkında bilgi verirken diğer yandan vatandaşları gereksiz su birikintilerine karşı uyardı.

Uçkun ve larvaların su birikintilerinde çoğaldığını ve hayat bulduğunu hatırlatan Avcı, ‘’Belediyemiz Veteriner İşleri Müdürlüğü olarak, belirlenen saat ve takvim doğrultusunda hem gece hem de gündüz ilaçlama çalışmalarımız devam ediyor. 3 ekip halinde geceleri uçkunla gündüz de larva ile mücadele ediyoruz. Vatandaşlarımızı, sokak ve balkonlarındaki gereksiz su birikintilerine karşı uyarıyoruz. Açık kaplardaki sular larva oluşumunu artıyor. Vatandaşlarımız bu yönde hassas olurlarsa çalışmalarımızda bizlere büyük yardımda bulunmuş olurlar.’’ Dedi.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.