KARASU HATTI VE SU KESİNTİLERİ

Bilecik dahil olmak üzere 6 ilçenin su kaynağı olan ve patlaması ile gündeme gelen Karasu hattı.

KARASU HATTI VE SU KESİNTİLERİ
15 Haziran 2022 Çarşamba 00:37

 Bilecik dahil olmak üzere 6 ilçenin su kaynağı olan ve patlaması ile gündeme gelen Karasu hattı. 

Son günlerde yine Karasu Hattı su kesintisi ile gündeme geldi. 

Yıllar önce gerçekleşen porje ile Bozüyük'ten çıkan ve doğal cazibe ile gelen karasu hattı projesi Bilecik dahil olmak üzere 6 ilçede su sıkıntısı çözüldü. 

Fakat hattın geçen yılların ardından zaman zaman Karasu hattında yaşanan arızalar Bilecik dahil olmak üzere Söğüt, Osmaneli, Çaltı, Küre, Bayırköy'de yaşayan vatandaşlara sıkıntılar yaşatıyor. 

Karasu Hattı için Belediyeler olarak bir Karasu İçme ve Kullanma Suyu Birliği kuruldu. Arızalar ve hat konusunda çalışmaları birlik yapıyor. Yaşanan arızalar vatandaşların mağdur olmasına neden olurken hatta yaşanan sorunlarda su depoların daha büyük bir hale getirilerek hattın arızası giderilene kadar vatandaşın susuz kalmaması gereklilik olarak ortaya çıkıyor. 


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.