KAZIM YAĞMUR'DAN EKMEK YARDIMI

Hayırsever iş adamı Kazım Yağmur, ihtiyaç sahibi aileler için Ramazan ayı boyunca ekmek yardımı yapacak.

KAZIM YAĞMUR'DAN EKMEK YARDIMI
02 Nisan 2022 Cumartesi 18:34

Hayırsever iş adamı Kazım Yağmur, ihtiyaç sahibi aileler için Ramazan ayı boyunca ekmek yardımı yapacak. 

Hayırsever iş adamı Kazım Yağmur tarafından Ramazan ayı boyunca her gün iftar saatinden 2 saat öncesinde Atatürk Parkının önünde ihtiyaç sahibi aileler için ücretsiz olarak ekmek dağıtımı yapılacaktır. 

Ramazan ayının ruhuna uygun olarak ihtiyaç sahibi ailelerin yanında olmaya gayret gösterdiğinin altını çizen Hayırsever iş adamı Kazım Yağmur yaptığı açıklamada şunları aktardı; "Ramazan ayı birlik, beraberlik, kardeşlik ve dayanışmanın en üst seviyede olduğu bir aydayız. Şirket olarak her yıl düzenli olarak ihtiyaç sahibi ailelerin yanında olmaya gayret gösteriyoruz. Bu yılda ihtiyaç sahibi aillerin halini daha iyi anlayarak daha çok yardım eli uzattıkları bu ayın paylaşma ve dayanışmaya vesile olan müstesna bir zaman dilimi olduğunu unutmadığımız göstermek amacıyla iftar saatinden 2 saat önce Atatürk Parkının önünde ücretsiz ekmek dağıtacağız" dedi. 

Amacımız örnek olmak diyen Hayırsever iş adamı Kazım Yağmur, "Amacımız başka iş adamlarına da örnek olmaktır" diye konuştu. 


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.