11. YARDIM TIRI KAHRAMANMARAŞ’A  YOLA ÇIKTI

11 ilde yıkıma neden olan, Kahramanmaraş’ta 7.7 ve 7.6 büyüklüğünde meydana gelen depremlerin ardından Bozüyük Belediyesi tarafından başlatılan Afet Yardım Kampanyası kapsamında hazırlanan 500 çuval un yüklü 11. yardım tırı yola çıktı.

11. YARDIM TIRI KAHRAMANMARAŞ’A  YOLA ÇIKTI
06 Mart 2023 Pazartesi 12:51

BOZÜYÜK BELEDİYESİ UN YÜKLÜ 11. YARDIM TIRI KAHRAMANMARAŞ’A  YOLA ÇIKTI

11 ilde yıkıma neden olan, Kahramanmaraş’ta 7.7 ve 7.6 büyüklüğünde meydana gelen depremlerin ardından Bozüyük Belediyesi tarafından başlatılan Afet Yardım Kampanyası kapsamında hazırlanan 500 çuval un yüklü 11. yardım tırı yola çıktı. Bozüyük Belediye Başkan Yardımcısı Ali Şahinoğlu’da yardım tırı ile birlikte deprem bölgesine hareket etti.

Bozüyük Belediyesi tarafından temin edilen 500 çuval(25 ton) un Kahramanmaraş’ın merkezinde depremzedeler için ekmek yapımında kullanılacak. Yola çıkan tırı Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu uğurlarken Başkan Bakkalcıoğlu, Başkan Yardımcısı Ali Şahinoğlu ve tır şoförüne “yolunuz açık olsun’ diyerek ‘hayırlı yolculuklar’ diledi. Konu hakkında kısa bir bilgilendirme de yapan Başkan Bakkalcıoğlu “11. Yardım Tırımız 500 çuval(25 ton) “un” desteği yüküyle deprem bölgesi Kahramanmaraş’a doğru yola çıktı…” dedi


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.