BAŞKAN BAKKALCIOĞLU MUHTARLARI DİNLEDİ

Bozüyük’te ilk kez mahalle muhtarlarının Meclis Toplantılarına katılımlarını sağlamak amacıyla onlara özel olarak yer ayıran Belediye Başkanımız Mehmet Talat Bakkalcıoğlu 2019 Nisan ayı seçimlerinin hemen ardından başlattığı bu geleneğini sürdürüyor.

BAŞKAN BAKKALCIOĞLU MUHTARLARI DİNLEDİ
07 Kasım 2021 Pazar 11:24

BAŞKANIMIZ BAKKALCIOĞLU MECLİS SONRASI MUHTARLARI DİNLEDİ

Bozüyük’te mahalle muhtarları pandemi sonrasında yeni normalleşme süreci ile birlikte tekrar Belediye Meclis Toplantılarına katılarak mahallelerinin sorunlarını ve ihtiyaçlarını bizzat Başkanımız Mehmet Talat Bakkalcıoğlu’na iletmeye devam ediyor. Bozüyük Belediye Meclisi Kasım ayı olağan toplantısı 1. Birleşiminin ardından geleneği bozmayan Başkanımız Bakkalcıoğlu toplantıya katılan muhtarların talep ve şikâyetlerini dinledi. Gündem sonrası yapılan muhtarlarla sohbet öncesinde ise Belediyemiz İtfaiye Müdürü Abdurrahman Kışçı mahallelerde hanımlara yönelik olarak yapılacak yangın seminerleri ile ilgili bilgi verdi. Ardından Belediye Başkanımız Mehmet Talat Bakkacıoğlu dürüst ve sorumlu siyasetçi, devlet adamı, Bülent Ecevit’in ölüm yıl dönümünü hatırlatarak rahmetle andı. Daha sonra Yeşilkent Mahalle Muhtarı Hayati Çil yeni hastane için yapılan çevre düzenleme çalışmaları için teşekkür ederek dolmuşçuların ilettiği sıkıntıları dile getirdi. Dolmuşçuların durakların arkasındaki kaldırımdan rahatsız olduklarını söylemesinin üzerine Başkanımız Bakkalcıoğlu “caddelerde yaya önceliklidir. Dolmuşların ikisinin yan yana geçebileceği kısım bıraktık, orda iki durak arasında dolmuşların cep gibi girebileceği bir yerde bıraktık. Dolmuşçular gelsinler, Başkan Yardımcımız Mahmut Bey’le konuşsunlar, konuyu paylaşsınlar. Dolmuşçuların ve vatandaşın beklemesi için yaptığımız yer olmasaydı, orda yolda beklemek zorunda kalırlardı” dedi. Muhtar Hayati Çil’in hastahanenin arkasındaki toprağın akıbetinin ne olacağı ile ilgili sorusuna karşılık olarak da Başkanımız Bakkalcıoğlu hastahanenin arkasındaki toprağın bulunduğu araziyi sahibinin Sağlık Bakanlığı’na kiraladığını ve kaldıracakları bilgisini verdi. Muhtar Hayati Çil’in yapımı tamamlana Yeşişlken t Kültür ve Sosyal Tesisi’ndeki spor salonunun spor aletlerinin ne zaman temin edileceği sorusu üzerine Başkanımız Bakkalcıoğlu “En kısa sürede spor aletleri temin edilecek. Arkadaşlar temin çalışması yapıyorlar. Hem sosyal tesisteki salon, hem de o spor alanı açılacak” dedi. 
Ardından söz alan Yenidoğan Mahalle Muhtarı Kahri İnci, Belediyemiz ekipleri tarafından Mala Hatun Caddesi 365 Sokağın üstünde yapılan merdiven için teşekkür ederek “Yapan, çalışan tüm arkadaşların ellerine sağlık. İnşallah mahallemize faydalı ve yararlı olur.” dedi. Ardından Muhtar İnci “Artık sonbahar kış mevsimine geldik ama mahallemizde belirli yaş gruplarının basket ya da voleybol sahası yok” diyerek “Şimdiden bir alt yapı çalışması yapılması söz konusu mu?”  diye sordu.  Bu soru üzerine Başkanımız Bakkalcıoğlu, Yenidoğan Mahallesi’nde ve Tekke Mahalle’de basket sahası eksikliğinin olduğunu, yer bulunabildiği takdirde standart bir basket sahası yapılabileceğini, ancak İmar Müdürlüğü’nün bu konu ile ilgili araştırma yapması üzerine durumun ele alınıp konuşulabileceğini söyledi. 
İçköy Mahalle Muhtarı İbrahim Ölçer’de söz alarak Başkanımız Bakkalcıoğlu’na mahallesindeki İçköy ve Yediler Mahalle sınırları içinde imar uygulaması yapılan bölgede bulunan isimsiz cadde ve sokaklara isim verilmesi ile ilgili olarak teşekkür etti.
Son olarak söz alan 4 Eylül Mahalle Muhtarı İsmail Kıranlı’da 4 Eylül Mahallesi’nde yapılan hizmetlerden dolayı başta Belediye Başkanımız Mehmet Talat Bakkalcıoğlu olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür etti.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.