AKYOL'IN YIL SONU MESAJI

Bilecik İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Sami Akyol yıl sonu mesajı yayınladı.

AKYOL'IN YIL SONU MESAJI
17 Haziran 2022 Cuma 11:18

İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Sami AKYOL'un Yıl Sonu Mesajı.

   2021-2022 Eğitim Öğretim yılına, ülkemizi ve dünyayı iki yıl boyunca ciddi bir biçimde etkileyen Covid 19 salgınının gölgesinde başladık. Ne mutlu ki temizlik-hijyen kurallarına gösterdiğimiz hassasiyet ve toplumsal bağışıklığın sağlanması ile bu süreci geride bıraktık. Nihayetinde uzun soluklu bir eğitim öğretim yılını daha, edinilen birçok tecrübe ve farkındalıklar ile tamamlamış olduk.
Sevgili Öğrenciler,
Okulda yıl boyunca pek çok bilgi ve beceri edindiniz ve sonunda karnelerinizi aldınız. Öncelikle hepinizi kutluyor, başarılarınızın artarak devamını diliyorum.
Unutmayınız, karneleriniz zayıf ya da güçlü yönlerinize ışık tutan bir araçtır. Önemli olan, yarınlara yönelik yaptığınız hazırlıklarda potansiyelinizi fark etmeniz, eksiklerinizi görmeniz ve çalışmaya devam etmenizdir. Zira hiçbir başarı tesadüfi değildir. Okulda öğrendiklerinizin üstüne tatilde yeni bilgi ve beceriler ekleyerek öğrenme yolculuğunuzu çeşitlendirmeniz, geleceğinize yapacağınız önemli bir yatırım olacaktır.
Bakanlığımız Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğünce "Okullarda Yaz Etkinlikleri Kursu Programı" kapsamında siz değerli öğrencilerimizin yaz tatili döneminde sosyal ve bireysel gelişiminize katkı sağlayacak spor, müzik, görsel sanatlar, yabancı dil ve robotik kodlama gibi çok çeşitli alanlarda etkinlikler planlanmıştır.  Not kaygısı olmadan bilimin, sanatın, edebiyatın ve sporun zevkine vararak güzel bir tatil geçirmeniz için her daim size destek vermeye hazır olduğumuzu belirtmek istiyorum.
Değerli Meslektaşlarım,
Tarihsel birikimimiz, kültürümüz, bizi biz yapan milli ve manevi değerlerimiz, bilime ve sanata olan duyarlılığımız sizlerin öncülüğünde evlatlarımıza aktarılmaktadır. Aklını ve ruhunu uyandırdığınız her bir çocuğumuzun, sizlerin rehberliğinde medeniyet tarihinde güzel izler bırakacağına gönülden inanıyorum. Bu vesile ile eğitim ve öğretim yılı boyunca yarınlarımızın teminatı çocuklarımız için gösterdiğiniz özverili çalışmalarınızdan dolayı hepinizi ayrı ayrı tebrik ediyor ve teşekkürlerimi sunuyorum.
Bu duygu ve düşüncelerle tüm evlatlarımıza ve saygıdeğer öğretmenlerimize aileleriyle mutlu, huzurlu ve sağlık dolu bir tatil diliyorum. Saygılarımla


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.